Κατερίνα Λούβρου στον Prisma 91,6: “Οι πολίτες της Λευκάδας πρέπει να θυμηθούν τα μεγάλα έργα που έκανε το ΠΑΣΟΚ στο νησί, αλλά και στην Ελλάδα.”


Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 μίλησε η υποψήφια Βουλευτής του κινήματος αλλαγής Kατερίνα Λούβρου.

Σχολιάζοντας την νίκη του Χαράλαμπου Kαλού και την ανατροπή του αποτελέσματος της πρώτης Κυριακής των δημοτικών εκλογών, ανέφερε ότι ο κύριος Kαλός πήρε την εκλογική νίκη, γιατί  είχε μία πολύ καλή ομάδα, χωρίς καμιά αλαζονεία, με ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα και ο λευκαδίτικος λαός τον πίστεψε και αυτή είναι η αλήθεια πέρα από τα κόμματα, περιμένοντας πολλά από τον ίδιον.

Σχολιάζοντας την δήλωση της Φώφης Γεννηματά ότι το Kίνημα αλλαγής πρόκειται να δώσει ψήφο ανοχής στη Νέα Δημοκρατία σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, έκανε λόγο για μία παραφιλολογία που διοχετεύεται και από φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα ενημέρωσης.

“Σαφέστατα υπάρχει μεγάλη αγωνία στον ελληνικό λαό για το αν θα υπάρξει πολιτική σταθερότητα στον τόπο, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας. Η πολιτική σταθερότητα είναι το κλειδί για να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση, να υπάρξει ανάπτυξη και εμείς ως υπεύθυνη αντιπολίτευση λέμε ότι δεν θα αφήσουμε να μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες.

Ως υπεύθυνη αντιπολίτευση μπορεί να στηρίζεις με προτάσεις σου και να διαμορφώνεις συναινέσεις σε κρίσιμα θέματα. Για παράδειγμα εμείς έχουμε εξαγγείλει συγκεκριμένες προτάσεις για τον εκλογικό νόμο, συνταγματική αναθεώρηση, για τη διαπραγμάτευση και την αλλαγή των όρων της συμφωνίας για τα πρωτογενή πλεονάσματα και σε κάθε περίπτωση που μπορεί να υπάρξει μία συναίνεση.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν τίθεται θέμα μετεκλογικής συνεργασίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτό είναι ξεκάθαρο.”

Αναφορικά με την απόφαση του Βαγγέλη Βενιζέλου να μην κατέβει υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής και την διαφωνία που προέκυψε με την πρόεδρο του κόμματος Φώφη Γεννηματά, ξεκαθάρισε ότι ο κύριος Βενιζέλος δεν απεπέμφθη από το κόμμα, απλά διαφώνησε στην επιλογή του ψηφοδελτίου Επικρατείας το οποίο συγκροτείται από την πρόεδρο του κόμματος.

Ανέλαβε την ευθύνη αφού είχε το δικαίωμα, ωστόσο δεν έχει φύγει από το χορό μας παραμένει στέλεχος του κινήματος αλλαγής.

Η κυρία Λούβρου ανέφερε ότι ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να ξεχνάει ότι τα μεγαλύτερα έργα τόσο στην Ελλάδα αλλά και στη Λευκάδα έγιναν με κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και πρέπει κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα να πούμε αλήθειες.

Σε αυτό αποσκοπούμε και εμείς να επανέλθει η μνήμη στον κόσμο της Λευκάδας σχετικά με τα μεγάλα έργα.

Στο ερώτημα αν ο χώρος του κινήματος αλλαγής είναι συσπειρωμένος κι αν όλοι έχουν έρθει στη μάχη, απάντησε ότι δεν υπάρχει κάποιο κόμμα που να μην υπάρχουν εσωκομματικά προβλήματα, διαφορετικές απόψεις, ωστόσο αυτό είναι δείγμα Δημοκρατίας.

Εγώ για παράδειγμα μπορεί να έχω μία διαφορετική άποψη σε σχέση ακόμα και με τη θέση της αρχηγού σε κάποια θέματα και αυτό είναι θεμιτό.

Σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα και τις προσδοκίες που υπάρχουν στο κίνημα αλλαγής, απάντησε ότι εμείς δεν βάζουμε ταβάνι στις προσδοκίες και του στόχου, θέλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυση, καθώς πιστεύουμε ότι όσο πιο δυνατοί είμαστε θα έχουμε καθοριστική σημασία στις εξελίξεις. Από κει και πέρα θέλουμε ένα ισχυρό κίνημα αλλαγής όπως αποτυπώθηκε και σε ευρωεκλογές ο κόσμος μας κατέστησε το κόμμα.

Κλείνοντας την τοποθέτησή της η κυρία Λούβρου, ανέφερε ότι οι συμπολίτες μας, ιδιαίτερα στα ορεινά χωριά ο κόσμος είναι πάρα πολύ απογοητευμένος. Αισθάνεται εγκαταλελειμμένος, με πάρα πολλά προβλήματα, όπως το νερό, σκουπίδια, προβλήματα όλης της Λευκάδας.

“Οι πολίτες είναι τόσο κουρασμένοι που τους ρωτάς για τα προβλήματά τους και δυσκολεύονται πλέον να σου απαντήσουν, γιατί πιστεύουν ότι δεν θα γίνει τίποτα.”

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και το ΜΕΓΑΛΟ φαγοπότι που έγινε επί ΠΑΣΟΚ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.