Καταδικάζει το σχόλιο Σκιαδαρέση η Διοικητική Επιτροπή Επιμελητηρίου Λευκάδας


Διοικητική Επιτροπή Επιμελητηρίου Λευκάδας

Με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιο του κ. Σκιαδαρέση Σωτήρη Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας σε προσωπική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου συνεδρίασε εκτάκτως την Κυριακή 17/5/2020 και ώρα 18.30 για να συζητηθεί το θέμα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, όπως έκανε και με δημόσια δήλωση του, ανέλαβε την πλήρη ευθύνη και αποχώρησε από τη συνεδρίαση, ώστε η Διοικητική Επιτροπή να συνεδριάσει και να αποφασίσει αμερόληπτη.

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου με αφορμή τις  αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιο του κ. Σκιαδαρέση Σωτήρη, νιώθει με απόλυτο σεβασμό την ανάγκη να ζητήσει  ειλικρινή συγγνώμη,  για την προσωπική του ανάρτηση  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους γείτονες μας και να καταδικάσει το ατυχές αυτό περιστατικό, παράλληλα θέλουμε να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και υπευθυνότητας.

Είναι σαφές ότι η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου δεν ενστερνίζεται την προσωπική αυτή άποψη,  η οποία δεν αντιπροσωπεύει την γνώμη του φορέα μας.

Ως επίλογο της άτυχης αυτής στιγμής, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίζεται έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια το τουριστικό προϊόν του τόπου μας και σας περιμένουμε να σας προσφέρουμε την φιλοξενία μας.

H Διοικητική Επιτροπή

του Επιμελητηρίου Λευκάδας

 

About Ομάδα Σύνταξης 28512 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Αν πσραστούν και μόνο όσοι /όσες απαρτίζουν την διοικητική επιτροπή , νομιμοποιούν το συμβάν.
    Η θεσμικότητα και η τηρησής της δεν είναι θέμα τύπου αλλά ουσίας του τύπου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.