Καταδικάζει το περιστατικό της χυδαίας έκφρασης που ακούστηκε στο Δημοτικό συμβούλιο η Λαϊκή ΣυσπείρωσηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Λαϊκή Συσπείρωση Λευκάδας καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 13 Απρίλη που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, όπου από ανοιχτό μικρόφωνο ακούστηκε χυδαία έκφραση την ώρα που μιλούσε ο επικεφαλής της παράταξης «Όλοι για τη Λευκάδα» Κ. Δρακονταειδής, κάτι που προκάλεσε την αποχώρηση της συγκεκριμένης παράταξης από τη συνεδρίαση.
Θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές υποτιμούν το Δημοτικό Συμβούλιο στο σύνολό του, ως πολιτικό όργανο έκφρασης όλων των δημοτών του Δήμου μας.
Καλούμε το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου να διαλευκάνει το γεγονός και να αποδώσει τις ανάλογες ευθύνες.
Δηλώνουμε ότι αν είχε υποπέσει στην αντίληψη μας το συγκεκριμένο γεγονός θα είχαμε αποχωρήσει και εμείς ως παράταξη από τη συνεδρίαση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
About Ομάδα Σύνταξης 28417 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Στον ξεφωνημένο και εξωνυμένο οικογενειακό πσρε’ί’στικο πόπ αρτίστικο ατομικόαναγνωρίσιμο των ικανοτέρων -πέρα από θεσμούς- αστικότζογαδόρικο τρόπο κοινωνικής οργάνωσης , αυτά θα συμβαίνουν συστηματοποιημένα ώς κανονικότητα συνεκτική. Ωστε να λειτουργεί και ώς συστηματοποιημένη εκπαιδευτική κανονικότητα προς τους νεότερους κοινωνικά.
  Στην παραγωγή αυτού του είδους του νέου ανθρώπου -απ αυτό τον σύστημα- δεν διαφωνεί καμμία άποψη. Για τούτο και η παραπομπή στην τεχνική της διερεύνησης στην βάση της θεσμικής υποχρέωσης , απ τον ίδιο τον επιδιωχθέντα να αλλοιωθεί θεσμό του Δημοτικού συμβουλίου. Μόνο που ο απρόσωπος θεσμός δεν πιθανάγκασε κανένα πρόσωπο ή πολίτη να συμμετάσχει για να τον επανδρώσει. Όλοι συμμετείχαν πρός επάνδρωση αυτοβούλους εκουσίως και ηθελημένα.
  Όπου βολεύει οι θεσμοί προηγούνται των ικανοτέρων, και όπου αλλέως βολεύει οι ικανότεροι προηγούνται των θεσμών.
  Τζόγος , κορώνα γράμματα , βάλτε τώρα που γυρίζει.
  Απ τον τρόπο συγκρότηση της θεσμικότητας αυτής εμπεριέχεται και η δυνατότητα φθορσς της. Έστω και αν η αιρετότητα φαντάζει ώς ισονομικότητα και ισοκοινωνικότητα.
  Εμφανίζεται ώς αναγκαιότητα για άλλο τρόπο συγκρότησης των θεσμών αυτών, για την διαχείρηση ισοπολιτειακά τβν κοινωνιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.