Καρναβάλι των Γυναικών Πρέβεζας 2019 – Φωτορεπορτάζ (350 φωτογραφίες)


Το πιο κεφάτο τετραήμερο στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου με το καρναβάλι των Γυναικών μια από τις παλαιότερες παρελάσεις της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Στο γυναικείο καρναβάλι -που φέτος συμπίπτει και με την Ημέρα της Γυναίκας –οι γυναίκες παρέλασαν στις 8.15 το βράδυ από το ύψος του δεύτερου δημοτικού σχολείου, διέσχισαν την Λ.Ειρήνης και τον παραλιακό πεζόδρομο και θα κατέληξαν στο κτίριο των Δικαστηρίων δίνοντας το ρυθμό και το κέφι σε όλη την πόλη.
Φέτος συμμετείχαν 18 γκρουπ με τις μαζορέτες να προηγούνται, την παρουσίαση έκανε η Δήμητρα Κοψάρη ενώ στις μουσικές ήταν ο Μιχάλης Γιολμάς.

Δείτε φωτορεπορτάζ εδώ (350 φωτογραφίες)

Στις επόμενες ώρες θα αναρτηθεί βίντεο με ολόκληρη την παρέλαση του γυναικείου καρναβαλιού 2019

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25752 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.