Κάλεσμα ξεκάθαρης νίκης την επόμενη Κυριακή από την Ρόδη Κράτσα στην Λευκάδα


Στο κατάμεστο Iόνιον Σταρ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας, με παράλληλη παρουσίαση του συνδυασμού ” Ιόνιο Ψηλά” με επικεφαλής την Ρόδη Κράτσα.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής και τομεάρχης Ιονίων Νήσων βασίλης Οικονόμου ο οποίος ανέφερε για την υποψήφια περιφερειάρχη:

«Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι στο ίδιο πάνελ με την Ρόδη Κράτσα. Όταν έχεις υποψήφια στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την πρώτη και μοναδική πρώτη αντιπρόεδρο Ελληνίδα και γυναίκα που είχε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ένα πρόσωπο το οποίο επί σειρά ετών κόσμησε με τις παρεμβάσεις της και με τον λόγο της και με την σοβαρότητα της παρουσίας της την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο”

Παράλληλα έκανε κάλεσμα στους συμπολίτες του Ιονίου την επόμενη Κυριακή να γυρίσουν σελίδα για να απαλλαγεί το Ιόνιο από την διοίκηση Γαλιατσάτου:

“Ο λαός των Ιονίων Νήσων περιφερειάρχη εξέλεξε ΣΥΡΙΖΑ. Ποια τα αποτελέσματα; Να πηγαίνεις στην Κέρκυρα και να είσαι ανάμεσα σε τόνους των σκουπιδιών”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε βίντεο με τις δράσεις της κυρίας Kράτσα, κατά την διάρκεια της θητείας της στο ευρωκοινοβουλίο, ενώ στην ομιλία της η ίδια ανέπτυξε τον ρόλο που μπορεί να παίξει η περιφέρεια τα επόμενα χρόνια:

Έχουμε σκοπό να κάνουμε τα Ιόνια Νησιά ένα κέντρο βάρους για τις εξελίξεις στη χώρα μας και στην ευρύτερη περιοχή.

Έχουμε ακόμα σκοπό να ενισχύσουμε την διασυνδεσιμότητα των νησιών, τόσο με τις μεταφορές και το σχέδιο των υδροπλάνων όσο και με τις δραστηριότητες της πολιτισμικές, τις αθλητικές που θα φέρουν τους λαούς της Επτανήσου τον έναν πιο κοντά στον άλλο.

Η Λευκάδα είναι στο κέντρο αυτού του σχεδιασμού μας γιατί η Λευκάδα βρίσκεται στο κέντρο του ιονίου Πελάγους και μπορεί πραγματικά να είναι ο πυρήνας όλων αυτών των δραστηριοτήτων.

Είμαι σίγουρη ότι η επικοινωνία που ξεκινήσαμε, η συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς, τους τοπικούς παράγοντες για να αναδείξουμε τα προβλήματα και τις δυνατότητες της Λευκάδας και να σχεδιάσουμε μαζί ένα στρατηγικό σχέδιο θα συνεχιστεί και μετά τη νίκη μας για να μπορέσουμε πράγματι να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχει το νησί.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους που είναι μαζί μου από την πρώτη στιγμή με ενθουσιασμό, με κέφι, με νέες ιδέες»:

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου το οποίο αποτελούν:

Βαγγέλης Κατωπόδης

Γιάννης Μαλακάσης

Κωνσταντίνα Αργυρού

Ευαγγελία Καββαδά

Σπύρος Βερύκιος

Ανδρέας Κτενάς

Πλαγιώτης Γιώργος

Σολδάτου Υπαπαντή

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.