Καιρός: Τσουχτερό κρύο, χιόνια και πολλά μποφόρ μέχρι την Παρασκευή


Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και χιονιάς μέχρι την Κυριακή, οπότε και βελτιώνεται ο καιρός

Μεγάλο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει όλη τη χώρα από σήμερα και θα κρατήσει μέχρι και το πρωί της Παρασκευής. Θα φέρει αρκετές βροχές και καταιγίδες σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές, κυρίως στα βόρεια τμήματα του Ιονίου πελάγους, όπως επίσης και στο ανατολικό – βορειοανατολικό Αιγαίο, που από το μεσημέρι και μετά προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Καθώς θα εισέλθει η ψυχρή αέρια μάζα στη χώρα, θα πέσει η θερμοκρασία σημαντικά και θα υπάρχουν και πυκνές χιονοπτώσεις, όχι μόνο σε ορεινά και ημιορεινά, αλλά ακόμη και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα, δηλαδή σε πεδινές και ημιπεδινές περιοχές της κεντρικής, ανατολικής και βόρειας χώρας.

Στην Αττική περιμένουμε βροχές το μεσημέρι, χιόνια στα γύρω ορεινά, όμως κατά τη διάρκεια της νύχτας και την αυριανή ημέρα, θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και σε χιόνια σε πολύ χαμηλά υψόμετρα στα βόρεια προάστια.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται συννεφιές με χιονόνερο και βροχές, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και χιόνια πέριξ του κέντρου της πόλης.

 

About Ομάδα Σύνταξης 28413 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.