Κ.Πάνου: «Δεν ήταν πέναλτι και σωστά δεν το έδωσε ο διαιτητής»


Ο Κώστας Πάνου ήταν ο πρωταγωνιστής στη φάση του 20ου λεπτού με τον Κοκόλη Χ.Ζ. όπου ο Πανλευκάδιος ζήτησε πέναλτι. Ο αμυντικός του Θριάμβου Λούρου σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν υπήρχε πέναλτι, και διαψεύδει ότι ζήτησε συγγνώμη στο τέλος από τον προπονητή του Πανλευκάδιου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Πάνου:

«Στη φάση του 20ου λεπτού δεν ήταν πέναλτι και σωστά δεν το έδωσε ο διαιτητής, κάτι που παραδέχτηκε και ο ποδοσφαιριστής του Πανλευκάδιου. Όσο αφορά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Πανλευκάδιου, και ότι του ζήτησα συγγνώμη το μόνο που έχω να πω είναι τον κύριο δεν τον γνωρίζω και δεν είχα καμιά συνομιλία μαζί του. Τα όσα αναφέρει τα θεωρώ το λιγότερο ως αστειότητες».

ΠΗΓΗ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26180 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.