Ισχυρότατος σεισμός αισθητός στην Αθήνα


Ισχυρός σεισμός 5,3 βαθμών έγινε αισθητός πριν λίγη ώρα στην Αττική, σύμφωνα με την πρώτη μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου.

Το επίκεντρο εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας, πολύ κοντά στη Μαγούλα.

Πηγή: Skai.gr

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23195 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Τα σπίτια πλέον δεν έχουν τα παλιά ασβεστωμένα τραμέντζα ( τσατμάδες) τοίχους για να πέφτουν απάσβεστα και να νοιώθεις όμορφα απ τον σεισμό.
  Τόσο kitsch πλέον κατάληξε και ο σεισμός!
  Πουναι η γοητεία να κάνει σεισο το βράδυ κοιμώμενος, να μην σηκώνεσαι απ το κρεβάτι γιατί ήταν συνηθισμένος ο σεισμός, και το πρωί να βρίσκεις πάνω στα ρούχα απάσβεστα απ τα τραμέντζα.??
  Ή να κάνει σεισμό χειμώνα να ξεσέρνουν τα κεραμύδια και να βάνεις χαλκωματένια τζέντζερη στο δωμάτιο για να πιάνεις τις ρονιές, μέχρι να σύρεις τα κεραμίδια.??
  Χαθήκανε όλα τα ωραία και όμορφα του σεισμού. Και ο ίδιος ο σεισμός πλέον μόνο ξεφωνητά ανθρώπων και τηλεοράσεων και φούρια αισθημάτων παραγάγει.Και από την γοητεία του χιούμορ και του αυτοχιούμορ τίποτα !
  Χάθηκε και η φινέτσα του εγκέλαδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.