Ημερίδα από την Equal Society «Αντιμετωπίζοντας την κατάθλιψη»…


Ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, Equal  Society, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για θέματα που αφορούν στην ψυχική υγεία, διοργανώνει ενημερωτική  ημερίδα με θέμα: «Αντιμετωπίζοντας την κατάθλιψη».

Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Λευκάδας.

Η ημερίδα αναμένεται να ανοίξει το φάκελο της πλέον διαδεδομένης ψυχικής νόσου, της κατάθλιψης και να αγγίξει μια πληθώρα πτυχών της.

Ομιλητές της εκδήλωσης, η κα. Αλεξάνδρα Χασακή, ψυχολόγος – παιδοψυχολόγος, η οποία θα αναπτύξει τη διάσταση αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου. Η κα. Χαραλαμπία Χατζοπούλου, επισκέπτρια υγείας του  Κέντρου Ημέρας Λευκάδας με Msc σχολικής & εκπαιδευτικής ψυχολογίας, αναμένεται να αγγίξει το ευαίσθητο θέμα του πώς  να βοηθήσουμε έναν δικό μας άνθρωπο με κατάθλιψη ενώ η κα. Ίριδα Σουλαϊδοπούλου, διατροφολόγος, θα μας μιλήσει για μια άγνωστη πτυχή του φαινομένου, «Διατροφή και κατάθλιψη».

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση προκειμένου να ενημερωθούμε όλοι μας για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον άνθρωπο που νοσεί/ ή πώς μπορούμε να καταλάβουμε εάν  νοσεί κάποιο άτομο από το φιλικό/οικογενειακό μας περιβάλλον.

Η συμμετοχή του κοινού είναι δωρεάν. Για κρατήσεις θέσεων και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 26450 22578.

Info:

Ημερ/νία: 29 Νοεμβρίου

Ώρα: 18:00

Τόπος: Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας

Επικοινωνία: 26450 22578

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Το τέχνασμα να κονομάνε τα υψηλόβαθμα στελέχη σας 8000 ευρώ το μήνα,για να στήνεται ένα σκηνικό Θέατρο σκιών,με μια μικροφωνική,έναν ομιλητή(υποτίθεται σχετικό)άντε και ένα ενοίκιο ενός απογεύματος μιας αίθουσας όταν και αυτή δεν σας την παραχωρούν δωρεάν,για να δικαιολογήσετε την ύπαρξη σας και να εξασφαλίζεται η τρελή κονόμα σας.ΚΑΤΆΘΛΙΨΗ ΕΊΝΑΙ Η ΑΚΡΑΊΑ ΦΤΟΧΩΠΟΙΗΣΗ και η ΚΟΡΟΪΔΊΑ εναντίον του απλού πολίτη!για να υπάρχουν οι συμμορίες των ΜΚΟ ανεξέλεγκτες και χωρίς έλεγχο,να προσπαθούν να μας πείσουν για το “φιλανθρωπικό” τους έργο.Αίσχος,κατάντια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.