Υλοποίηση Ενημερωτικής Εκδήλωσης Επιμελητηρίου Λευκάδας «Σπούδασε στη γλώσσα σου αυτό που θες και αγαπάς»


Mε επιτυχία έλαβε χώρα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου ενημερωτική εκδήλωση την οποία διοργάνωσε ο φορέας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου.
Οι εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Δρ. Ανδρέας Μoλέσκη, Δρ. Σπύρος Ι. Βλιάμος και Δρ. Θωμάς Ν. Παπαναστασίου ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους για τις υποδομές, της παροχές, τα προπτυχιακά, τα μεταπτυχιακά και τα εξ’ αποστάσεως προγράμματα του Πανεπιστημίου Πάφου. Στο υπάρχον εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα, παρότι δαπανώνται πολλά χρήματα, τα παιδιά τελικά δεν εισάγονται στον τμήμα της πρώτης τους επιλογής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, πολλές φορές να καταφεύγουν είτε σε σχολές που δεν τους ενδιαφέρουν είτε σε χώρες του εξωτερικού χάνοντας πολύτιμο χρόνο με την εκμάθηση ξένης γλώσσας. Έτσι, σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τονίστηκε πόσο σημαντικό είναι να έχει κανείς τη δυνατότητα και την εναλλακτική διέξοδο να σπουδάσει στη γλώσσα του αυτό που θέλει και αγαπά πραγματικά.

pafos

Εκτός αυτού στην εν λόγω εκδήλωση έλαβε χώρα και η βράβευση των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου Καρυάς για την επιχειρηματική δράση που ανέπτυξαν στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος “Εικονική επιχείρηση” του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων, με την καθοδήγηση των καθηγητών τους.  Ήταν μια δράση που υλοποιήθηκε πρώτη φορά στο Νομό της Λευκάδας και έδειξε πόσο μεράκι, φαντασία και πάθος μπορεί να έχει μια ομάδα νέων μαθητών!

 pafos_o

About Ομάδα Σύνταξης 27889 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.