Ηχητικό της επίμαχης φράσης από την παράταξη “Ολοι για την Λευκάδα”ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έχουν περάσει 10 ημέρες, μετά τα όσα χυδαία και θλιβερά ακούστηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Μεγάλη Δευτέρα 13/4/2020, χωρίς να έχει παραδοθεί από τον Πρόεδρο του, και με διάφορες δικαιολογίες, το οπτικοακουστικό υλικό στις δημοτικές παρατάξεις που το ζήτησαν άμεσα.

Ύστερα από αυτήν την εξέλιξη, η παράταξή μας δίνει στη δημοσιότητα, το έτσι κι αλλοιώς δημοσιοποιημένο (είτε από το ‘’radio Prisma 91,6’’, είτε αναρτημένο στο YouTube) ηχητικό υλικό.

Το συγκεκριμένο ηχητικό (διαρκείας 1΄και 26΄΄), είναι από ηχογράφηση που κάναμε κατά την διάρκεια της live  μετάδοσης της συνεδρίασης από το ‘’radio Prisma 91.6’’.

 

Λευκάδα 23/4/2020                                               ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

«ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

About Ομάδα Σύνταξης 28428 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Και η δημοσίευση του βίντεο για να ακουστεί η φράση βρισιά , είναι προμοταρίστικη του επικοινωνισμού για το θέμα και ιντριγκαδόρικη. Και κατεβάζει τον πολιτισμό.
  Και η μη ανάληψη ευθυνών απ τον τους υβριστές είναι θρασύδειλος επικοινωνισος, που σκοπεύει ηθελημένα σε παραπέρα δυσλειτουργία της αντιμετώοισης των δημοτικών προβλημάτων , με στόχο την διαλυτική δυνατότητα της κοινωνικής συμβίωσης.
  Το όλο θέμα πλέον αποκτά μια νομιοτητα και κανονικότητα συμπεριφορική ότι: και οι βρισιές κάθε τύπου μπορούν να αποτελούν στοιχείο διαλόγου.
  Και προσδιορίζουν και την κάθε συγκεκριμένη κοινωνία Δημοτών , η οποία μπορεί να συγκροτείται πάνω στο αλληλιβρίσιμο.
  Είναι χαρακτηριστική και η άποψη κάπου , ότι : δεν είναι και τόσο ενοχλητική η βρισιά δεδομένου αυτών που συμβαίνουν γύρω , αλλά δεν μπορεί, ,να την παρακάμψει. Δηλαδή ναί μεν αλλά.
  Αυτή είναι η χωρικότητα διαλόγου στον εν λογω συνολικά κοινωνικό επαρχιακό χώρο: , βρίσιμο , σκουπίδια, μπόχα, μούτελη, τσίκνα , ίντριγκα, κούφιος επικοινωνισμός, καχυποψία, θρασυδειλία, μικροκομματισμός,
  Μια κοινωνία εργαστήριο της ιδεολογίας του βρίζειν και αλληλοβρίζόνται και με συνδετικό την βρισιά , αντί ακόμα και για το απρόσωπο καλημέρα ή έστω και το ούτε καλημέρισμα παθητικά.
  Η κοινωνία αυτή προχωράει ενεργητικά να καθιερώσει νέα βάση κοινωνικής εναρκτικής καθημερινότητας , αντικαθιστώντας το καλημέρα με λέξη βρισιάς.
  Τα πνευματικά think tank της εν λόψω κοινωνικής οργάνωσης , μοιραία και θα απασχοληθούν για δομήσουν την υβριστική λέξη που θα αντικαταστήσει το καλημέρα στην εν λόγω κοινωνική χωρικότητα και λειτουργική.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.