Η Ζέτα Κατωπόδη (Ντελημάρη) κλειδώνει; στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ.


Η Ζέτα Κατωπόδη (Ντελιμάρη) έχει κλειδώσει σύμφωνα με πληροφορίες μας για την τρίτη θέση του Ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς εχτές οριστικοποιήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και εκτός απροόπτου θα δώσει την εκλογική μάχη.

Η Ζέτα Κατωπόδη έχει δουλέψει σε μεγάλα μιντιακά συγκροτήματα,  ενώ μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνη επικοινωνίας του Open tv

Η ίδια έδωσε την μάχη στην Περιφέρεια στο πλευρό της Ρένας  Δούρου και κατάφερε να εκλεγεί στο Περιφερειακό συμβούλιο.

Εν αναμονή ανακοινώσεων.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26198 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Είναι στο τελικό στάδιο πρός την κλειδωνιά αλλά δεν κλείδωσε ώς χτές βράδυ 11/6/19.

 2. 12/06/2019 δεν γύρισε το κλειδί στην κλειδωνιά ,αλλά προχωράει πρός το γύρισμα .
  Η ύπαρξη φωτό είναι και υπονοεί την κστεύθυνση.Και είναι και με κριτήρια της επικοινωνιακής συγχρονίας, όπου η φωτό σηματοδοτεί σημιολογικά το μήνυμα και δεν λειτουργεί απλά ώς το μέσον.
  Αυτό βέβαια μπορεί να σύρει και ιδεολογικές ενστάσεις ώς αριστερή σημειολογία έναντι της πιότερο συμβατής δεξιάς σημειολογικής κατεύθυνσης.
  Αλλά μάλλον στο επίπεδο της πολιτικής επικοινωνίας τα πράγματα έχουν ενοποιηθεί σημειολογικά και σημασιολογικά. Αριστερά και δεξιά ώς ιδεολογικά και κοινωνικά σχήματα προτιμήσεων για τους πολίτες έχουν άλλες βάσεις αναγωγής πέραν μιας συναισθηματικής διελκύστιδας. Αλλέως το κοινωνικό υπόβαθρο των ιδεολογικών αποχρώσεων έχει περισσότερο να κάμει με έναν λογικό εμπειρισμό και λιγώτερο με έναν θετικισμό ( κάτι σαν μετα-λογικός εμπειρισμός) που επιτρέπει και την αναγωγή σε μια δυνάμει -όχι τόσο χειροπιαστή όσον υπονοεί ο εμπειρισμός-αναμονή για την επαλήθευση εφαρμοστικά της ιδεολογίας.
  Και εδώ είναι που ο σύριζα ώς αριστερά δεν κατάλαβε ότι η πολιτική του στροφή στον στατιστικό ποσοτισμό ( συμβολικά τα αοόλυτα μεγέθη των πλεονασμάτων που διαφήμισε) δεν ήταν ούτε αριστερή επικοινωνιακή πολιτική μια και οι ψηφοφόροι τον είχαν ψηφίσει για το αντίθετο ώς αντιποσοτική κυβερνητική διαχείρηση ιδεολογικής δυνάμει επαληθευσιμότητας. Αλλέως οι ψηφοφόροι αν έμεναν κολλημένοι στην ανάγκη της ποσοτικής διαχείρησης γιατί να μην αποδεχίνταν την αναηκαιότητα του ei mail Χαρδούβελη που όριζε ποσοτικούς στόχους.
  Βέβαια και ο σύριζα από το 2012 δεν έκανε κάτι άλλο παρά να ρεκλαμάρει επικοινωνιακά στην ανάγκη της ιδεολογικής διαχείρησης του ποδοτικού στοιχείου της οικονομίας ( με ένα νόμο θα καταργούσε τις ποσοτικές δεσμεύσεις των μνημονίων) , αλλά τελικά απ ότι φαίνεται έριξε τις ιδεολογικές άγκυρές βσθιά μέσα στον εμπειρισμό και δή στον ποσοτικό και μετρήσιμο μάλιστα εμπειρισμό ( αυτόν των ταμειακών πλεονασμάτων) που μάλιστα ώς εξουσία κυβερνητική επεδίωξε να τον μεταφέρει ( συτόν τον ποσοτικό εμπειρισμό) στην κοινωνία ( μέσω επιδομάτων). Εδώ βρίσκει την εξηγησιμοτητά του το φαινόμενο της σκόπιμης μεταγραφής σε “”εισφορά αλληλεγγύης “” της “έκτακτης ώς τότε εισφοράς”( διπλή φορολόγηση).
  Δηλαδή τον αντιιδεολογικά αριστερό ποσοτικό εμπειρισμό τον μετέγραψε σε αριστερή κυβερνητική ιδεολογία.
  Ρίχνοντας στα καλάθια των αχρήστων- και σκόπιμα μάλιστα- τον όποιο αριστερό ιστορικά θετικισμό. Για τούτο και εισφορά αλληλεγγύης από το 2016 ή ώς τότε έκτακτη εισφορά. Με κοινό χαρακτηριστικό την περίπου αντισυνταγματική διπλή φορολόγηση.
  Πάνω σε αυτό το εννοιολογικό τέχνασμα καλύφθηκε η πολιτική της αναγωγής της ισότητας των πολιτών στην βάση της χρεωκοπίας ( όλο και μεγαλύτερο πληθυσμιακό μέρος υπό φτωχεία μόνο και μόνο για την χρεωκοπική ισονομία ).
  Κσι εδω εφευρέθηκε το συριζαικό ερωτηματικό τσιτάτο για να δικαιολογηθούν τα επιδόματα της φτωχείας ( που πληθύνθησαν προεκλογικά), λέγοντας :”” αφού έχεις ώς χώρα 2 εκατομμύρια φτωχούς , μπορείς να μην δώσεις επιδόματα ?””).
  Κάθε φορά που ένας πολίτης ρώταγε στέλεχος του σύριζα για τα επιδόματα , έπαιρνε την ερωτηματική απάντηση -ώς άνω- απ το στέλεχος του σύριζα.
  Το επικοινωνιακό παιχνίδι αο την κουμουνδούρου το είχαν μάθει και επεξεργαστεί καλά.
  Με εννοιολογικές μεταγραφές και λεκτικές μεταστοιχειώσεις και εννοιολογικές συνεκδοχές τραβήξανε κυβερνητικά.
  Ακόμα και ο Τζούλιους Οπενχά’ι’μερ που είχε πάρει το τρίτο διδακτορικό του στις πυρηνικές μεταστοιχειώσεις απ το πανεπιστήμιο της Γοτίγγης ( σημερινό Γκέντιγκεν) θα τους ζήλευε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.