Η Βιβιάνα Βαρδή στον Prisma 91,6 για την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας.


Τις πρώτες εντυπώσεις και το κλίμα από την μερική επιστροφή στην κανονικότητα, μετέφερε στον Prisma 91,6 και το απογευματινό μαγκαζίνο ο δημοσιογράφος Βιβιάνα Βαρδή.

“Η εικόνα στους δρόμους δεν ήταν αποκαρδιωτική μιας και πολλοί ήταν αυτοί που δεν βγήκαν έξω χωρίς λόγο.

Η αγορά δειλά – δειλά άρχισε να ξαναπαίρνει ζωή. Τα καταστήματα με αθλητικά και τα οπτικά άνοιξαν τηρώντας τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Ωστόσο η εικόνα βέβαια έξω από τις τράπεζες και κάποια καταστήματα κινητής τηλεφωνίας ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχουμε ξεπεράσει τον κίνδυνο του ιού. Το χειρότερο είναι πως η εικόνα χωρίς μάσκες και γάντια σε αυτούς τους χώρους δεν ήταν καθόλου καλή.

 

Επίσης αναφέρθηκε στην ανάγκη αυτές τις δύσκολες ημέρες να στηρίξουμε τα τοπικά καταστήματα και την τοπική αγορά, αποφεύγοντας να παραγγέλνουμε σε μεγάλα e-shop, καθώς τα καταστήματα ετοιμάζονται με μια σειρά προσφορών άκρως ανταγωνιστικές.

Ακούστε την συνέντευξη:

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26158 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.