Η Βίβιανα Βαρδή για την πρωτοβουλία του lefkadapress.gr για τα αδέσποτα στον Prisma 91,6.


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων και την πρωτοβουλία του lefkadapress.gr να μαζεύει τροφή για τους τετράποδους φίλους μας η δημοσιογράφος Βίβιανα Βαρδή μίλησε στον Prisma 91,6.

Η δημοσιογράφος έκανε μια αναλυτική καταγραφή του προβλήματος των αδέσποτων που είναι οξυμμενο σε όλη την χώρα και όχι μόνο στην Λευκάδα ενώ υπογράμμισε την απουσία της δημοτικής αρχής που έχει την ευθύνη βάση νόμου για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ωστόσο για το θέμα έχει την ευθύνη και ίδιος ο πολίτης για το πως πρέπει να συμπεριφερθεί απέναντι στα αδέσποτα γιατί αυτό είναι πολιτισμός.

Σχετικά με την πρωτοβουλία του lefkadapress.gr η τροφή που θα συγκεντρωθεί για γάτες και σκυλάκια θα δοθεί στους εθελοντές που καθημερινά δίνουν μάχη για να μην είναι πεινασμένα αυτά τα τετράποδα…

Καθημερινά και για μία εβδομάδα δεχόμαστε τροφή στα γραφεία μας Ι. Μελά 105 (κεντρική αγορά) από τις 09.00 – 14.00 και Τετάρτη – Πέμπτη και το απόγευμα μέχρι τις 20.00.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο: 26450-25457…

Ακούστε την συνέντευξη :

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23204 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.