Η Βάσια Κολλόκα από το Μιλάνο Ιταλίας μιλάει για την δραματική κατάσταση στην γείτονα χώρα στον Prisma 91,6


Τον τρόπο που βιώνει την Πανδημία του κορονοϊού στο Μιλάνο της Ιταλίας περιέγραψε στον Prisma 91,6 η συμπατριώτισσά μας Βάσια Κολλόκα.

“Δυστυχώς το σπίτι μου βρίσκεται ανάμεσα από δύο νοσοκομεία, οπότε καταλαβαίνετε αν η κατάσταση είναι δύσκολη μία φορά, το να είσαι κάτω από την πίεση τον ήχο του ασθενοφόρου είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Μετά από 44 ημέρες καραντίνας και την καθημερινή ενημέρωση του κρατικού μηχανισμού, η οποία στην αρχή ήταν πιο πολύ αυστηρή, πλέον έχουν αρχίσει και αυτοί να μαλακώνουν γιατί γνωρίζουν ότι οι πολίτες έχουν ξεπεράσει τα όρια της υπερπροσπάθειας.

Δυστυχώς το Μιλάνο μέχρι χθες το βράδυ αντί να έχει σταθερούς δείκτες δυστυχώς είναι αυξητική στους διασωληνωμένους και στα κρούσματα.

Εδώ υπήρξε ένα σημείο μηδέν στην αρχή μεταφέρθηκε σε μας η πληροφορία το ότι υπάρχει αυτός ο ιός και να λάβουμε κάποιες προφυλάξεις. Εκεί άρχισε να φανεί να κάνει το πρώτο μπαμ και χαλαρώσουμε λιγάκι, εκτιμώντας ότι και σε εκείνο το χαλάρωμα τόσο του κρατικού μηχανισμού όσο και των πολιτών έγινε το λάθος καθώς σε εμάς δεν έχει εντοπιστεί ακόμα ο ασθενής μηδέν, δηλαδή ο άνθρωπος ο οποίος ξεκίνησε το κούμπωμα των κρουσμάτων, καθώς θα είχε γίνει μία τυπική ιχνηλάτηση και θα υπήρχε μία αφετηρία.”

Αξίζει να ακούσετε την περιγραφή της, καθώς και το μήνυμα που στέλνει στους συμπολίτες μας να παραμείνουμε πειθαρχημένοι στα μέτρα αυτοπροστασίας για να μην υπάρξει διασπορά του ιού.

About Παναγιώτης Κουνιάκης 443 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.