Η στιγμή που άγνωστος ρίχνει χάπι βιασμού σε τουρίστρια στη Ζάκυνθο (pic)


Η 22χρονη είχε φθάσει από την Ιρλανδία με τις φίλες της στη Ζάκυνθο πριν από τρεις ημέρες

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η έξοδος μιας Ιρλανδέζας τουρίστριας σε νυχτερινό κέντρο στη Ζάκυνθο όταν δύο άγνωστοι άνδρες έριξαν χάπι στο ποτό της, ενώ η ίδια βρισκόταν στην πίστα.

Το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο μια φίλη της 22χρονης Τζέμα Ρέινολντς από το Δουβλίνο που ανήρτησε και τη σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook, προειδοποιώντας τις νεαρές γυναίκες που πηγαίνουν σε μπαρ -όχι μόνο στη Ζάκυνθο, όπου έχουν καταγραφεί στο παρελθόν περιστατικά με ποτά «μπόμπες», αλλά και αλλού, όπως η ίδια σημειώνει- να επαγρυπνούν για να μην τους συμβεί κάποιο ανάλογο περιστατικό.

Η 22χρονη είχε φθάσει από την Ιρλανδία με τις φίλες της στη Ζάκυνθο πριν από τρεις ημέρες. «Ήμουν στη Ζάκυνθο και περνούσα υπέροχα. Ήταν και δύο αλήτες που νόμισαν ότι θα ήταν αστείο να μου ρίξουν ένα χάπι στο ποτό μου. Δόξα τω Θεώ, οι φίλες μου το πρόσεξαν πριν το πιω και φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία. Ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να γίνουν τόσο κακοί και να καταστρέψουν τις διακοπές κάποιου για ποιον λόγο; Είμαι ευτυχής που δεν ήπια γουλιά μετά απ’ αυτό».

Η Τζέμα Ρέινολοντς ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα The Sun ότι δεν είχε πιάσει κουβέντα με τους δράστες πριν από το συμβάν και αρχικά δεν είχε καταλάβει τι είχαν κάνει. Το συνειδητοποίησε όταν η φίλη της άρχισε να φωνάζει «μην πιεις» και οι δράστες εξαφανίστηκαν.

ποτό

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.