Η ΠΕΔ-ΙΝ στηρίζει τους Δήμους των Ιονίων Νήσων για την αντιμετώπιση των καταστροφών από την κακοκαιρία.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ΠΕΔ-ΙΝ στηρίζει τους Δήμους των Ιονίων Νήσων για την αντιμετώπιση των καταστροφών από την κακοκαιρία.

 

Η ΠΕΔ-ΙΝ εκφράζει τη συμπαράσταση της προς τους Δήμους αλλά καιπρος τους κατοίκους και τους επαγγελματίες των νησιών μας για την αντιμετώπιση των καταστροφών και των προβλημάτων που προκάλεσε η επέλαση του Μεσογειακού κυκλώνα.

Ο κ.ΑλέξανδροςΠαρίσης Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ έχει συνεχή επικοινωνία με τους Δημάρχους των Ιονίων Νήσων και βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα τους για την υποστήριξη των προσπαθειών τους και για την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Οι περισσότερες καταστροφές εντοπίζονται στην Κεφαλλονιά και στην Ιθάκη αλλά μεγάλα προβλήματα προκλήθηκαν και στη Ζάκυνθο όπως και στη Λευκάδα και στο Μεγανήσι.

Ο κ.ΑλέξανδροςΠαρίσης Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ περιόδευσε σε όλες τις περιοχές της Κεφαλλονιάς που έχουν πληγεί από την πρωτοφανή κακοκαιρία και κυρίως σε περιοχές στο Δήμο Σάμης όπως η Αγία Ευφημία και η Άσσος.

Παράλληλα έχει πραγματοποιήσει επαφές και επικοινωνίες για να συμβάλλει στην κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού για να δοθούν άμεσες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών που έχουν πληγεί αλλά και για να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι υποδομές που έχουν καταστραφεί.

Επίσης ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ έχει ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ.ΤάκηΘεοδωρικάκο,η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, για να μεταφέρει τα αιτήματα των Δήμων για άμεσες ενέργειες υποστήριξης και για χρηματοδότηση των Δήμων ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις μεγάλες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί.

 

Από το Γραφείο Τύπου

About Ομάδα Σύνταξης 27955 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.