Η λέσχη ανάγνωσης της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας συνεχίζει και φέτος τις πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις της.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λέσχη ανάγνωσης της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας συνεχίζει και φέτος τις πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις της.

Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής ανάπαυλας διαβάσαμε τα βιβλία Ο γιος του Philipp Meyer, Αχμές, ο γιος του φεγγαριού του Τεύκρου Μιχαηλίδη και κάποια από τα έργα του Edgar Allan Poe. Βρεθήκαμε στις 24 Σεπτεμβρίου για να τα συζητήσουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες συναντήσεις μας.

Την δεύτερη φορά, στις 22 Οκτωβρίου 2019, ασχοληθήκαμε με το έργο του Χιώτη συγγραφέα Γιάννη Μακριδάκη, με βιβλία όπως Ανάμισης Ντενεκές, Η Δεξιά Τσέπη του Ράσου, Το Ζουμί του Πετεινού, Η Άλωση της Κωνσταντίας κ.α.

Θα βρεθούμε ξανά την Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019, στις 18.00, στο κτίριο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας, και θα μιλήσουμε για το βιβλίο Πατρίδα του Fernando Aramburu.

Όσοι βιβλιόφιλοι προσέλθετε!

Η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26255 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.