Οι ιδιοκτήτες των parking στο Πόρτο Κατσίκι απαντούν στις καταγγελίες για αυθαιρεσία.


Την προηγούμενη εβδομάδα με εισαγγελική απόφαση και παρουσία δικαστικού κλητήρα κατέβηκε το πανό στην είσοδο του παράνομου parking στο Πόρτο Κατσίκι το οποίο ανέγραφε “Δωρεάν parking για τους πελάτες της καντίνας με ελάχιστη κατανάλωση”.Συγκεκριμένα την προηγούμενη Τετάρτη παρουσία της ελληνικής αρχής και των εκπροσώπων του γραφείου συγκοινωνιών σφραγίστηκε το παράνομο parking που λειτουργούσε από την καντίνα. Σας επισυνάπτω φωτογραφία από την διαδικασία σφραγίσματος του parking..

okokokok1

Μετά από πέντε ώρες οι ιδιοκτήτες της καντίνας αυτοβούλως παραβιάζοντας την εισαγγελική απόφαση έθεσαν πάλι σε λειτουργία το παράνομο parking. Σας επισυνάπτω αποδεικτική φωτογραφία.

khkjkjkj

Στη συνέχεια τοποθέτησαν νέο πανό προτρέποντας τους πελάτες να κάνουν χρήση του χωραφιού με απώτερο σκοπό να έχει και πάλι κέρδος η καντίνα που βρίσκετε στην ιδιοκτησία τους.Στις ακόλουθες φωτογραφίες διαφαίνονται και τα δύο πανό πριν και μετά την εισαγγελική παρέμβαση.

8888888888888 9999999999999

Τέλος να επισημάνουμε ότι ενώ η καντίνα λειτουργούσε κανονικά μόλις ενημερώθηκαν για τον επικείμενο έλεγχο του υγειονομικού σταμάτησαν για κάποια ώρα την λειτουργία της καντίνας για να μην δεχτούν έλεγχο, πράγμα που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

666666666

Ενώ η καντίνα που βρίσκετε λίγα μέτρα παρακάτω δέχτηκε τον έλεγχο πράγμα που αποδεικνύει ότι λειτουργεί νόμιμα σύμφωνα με την παρακάτω φωτογραφία.

55555555555555555555555555555

Το άρθρο αυτό λειτουργεί ως απάντηση στο θέμα που δημιουργήθηκε για το ποιος είναι νόμιμος και ποιος παράνομος!Μεγάλη εντύπωση δημιουργείται  στον κόσμο για το πως γίνεται λίγο μετά τις παρεμβάσεις του νόμου παράνομη καντίνα και parking να λειτουργούν και πάλι κανονικά σαν να μην συνέβη τίποτα!

About Ομάδα Σύνταξης 28397 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.