Η Ένωση Προστασίας Πολιτών Λευκάδας για τον Βιολογικό Ελλομένου


 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23010 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Σε μια χώρα που οι υποδομές θεωρούνταν πάρεργο ή επικίνδυνο να αναφέρονται ώς προ-υπόθεση των δομών και ιλουστρσσιόν υπερ-δομών , τι περιμένει κανείς? Ότι θα υπάρχει εφαρμοστική τεχνογνωσία για την υποδομή και εφ όσον αυτή αναζητείται μετά την συγκρότηση της υπερδομής.? Ή οι υπερδομιστές θεωρούν συμμαχό τους το Άγιο Πνεύμα και την Θεία Φώτιση και τα Θεία Θαύματα.?
    Το αίτημα τηε απαρέγκλητης έως άκαμπτης σκλήρυνσης υπερ της υπάρξεως υποδομών πρίν ακόμα και ώς ιδέα αναφερθούν στις υπερδομές , που συνοδεύει άλλες Εθνικές κουλτούρες -και υπάρχουν τέτοιες- ούτε ώς φαντασία και θεωρητικός στοχασμός δεν πέρασε απ το Ελληνικό φαντασμένο και υπερφίαλο κατασκευαστικό υπερδομικό της πλάκας Ελντοράντο .
    Μετά μένουν οι βόθροι κσι οι αχόρταγοι -τα βυτία- ατραξιόν βρώμας τουριστικό κατακαλόκαιρο στην Ανατολική της Λευκάδος τουριστική δόμηση. Και σε όλη την Ελλάδα.
    Γυρίστηκε και φίλμ με τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο. Είχε τον αχόρταγο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.