Η χριστουγεννιάτικη συναυλία του «Ορφέα» με τα μικρά αλλά μεγάλα ταλέντα του!


Η χριστουγεννιάτικη συναυλία του «Ορφέα» με τα μικρά αλλά μεγάλα ταλέντα του!

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η χριστουγεννιάτικη συναυλία του «Ορφέα» Λευκάδας την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019. Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας τα παιδιά του τμήματος εκμάθησης μουσικών οργάνων και της παιδικής-νεανικής χορωδίας εκτέλεσαν διάφορα κομμάτια με κιθάρα, πιάνο, βιολί ή μαντολίνο και εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους. Γονείς και φίλοι του «Ορφέα» ήρθαν να απολαύσουν και να θαυμάσουν όλα παιδιά, τα οποία μαζί με τους δασκάλους τους και με πολύ μεράκι και αγάπη για την τέχνη κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα τόσο ωραίο αποτέλεσμα επιβεβαιώνοντας πως η μουσική επηρεάζει θετικά τον συναισθηματικό κόσμο των παιδιών, βοηθά στην ανάπτυξή τους και στη διαμόρφωση μιας ισορροπημένης προσωπικότητας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και στους δασκάλους για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τόσο στο Τμήμα Εκμάθησης Μουσικών Οργάνων όσο και στην Παιδική-Νεανική Χορωδία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους γονείς  που εμπιστεύονται στον «Ορφέα» την μουσική παιδεία των παιδιών τους, τα παιδιά για το άριστο αποτέλεσμα, τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου κο Κονιδάρη για την φιλοξενία της εκδήλωσης στο χώρο του Μουσικού Σχολείου.

Πολλά συγχαρητήρια και στους υπεύθυνους καθηγητές, Βανέσσα Αθανασίου (βιολί), Μαρία Γιαννικοπούλου (κιθάρα), Δημήτρη Γιαννικόπουλο (κιθάρα), Χάρη Οικονόμου (κιθάρα), Ελένη Περδικάρη (πιάνο – Παιδική-Νεανική Χορωδία), Κώστα Τσίντζα (μαντολίνο).

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε το Ζαχαροπλαστείο “Il Sapore”, το φούρνο «Αργυρός» και τον φούρνο του «Σάκη» για το γλυκό κέρασμα που προσέφεραν στους μικρούς και μεγάλους μουσικούς του «Ορφέα».

Εκ του ΔΣ

About Ομάδα Σύνταξης 28478 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.