Η Χαρά Σαϊτη για την Φιλανθρωπική έκθεση ζωγραφικής 8η heART 2019 στον Prisma 91,6


Το Εικαστικό Εργαστήρι του Συλλόγου Ζωγραφικής και Αγιογραφίας προσκαλεί και φέτος τους φιλότεχνους και κοινωνικά ευαισθητοποιημένους φίλους του στην 8η κατά σειρά φιλανθρωπική του έκθεση ζωγραφικής

8η ΗΕΑΡΤ 2019”, που θα γίνει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στο αίθριο του Εμπορικού Κέντρου “The City”, στις 6.00 μ.μ..

Τα έργα είναι πονήματα των μαθητών του Εργαστηρίου μας, φιλοτεχνημένα όλα από καρδιάς.

Θα διατεθούν σε εντελώς συμβολικές τιμές και -όπως κάθε χρόνο- ΟΛΑ τα έσοδα θα δοθούν σε συμπολίτες μας που χρήζουν βοηθείας.

Στόχος μας πάντα να διακονήσουμε τον άνθρωπο υπηρετώντας την τέχνη. Σας ευχαριστούμε για την συγκινητική στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και σας περιμένουμε και φέτος να βιώσουμε μαζί μια καταπληκτική εμπειρία : να δούμε πώς η αγάπη μπορεί να μεταμορφώσει την καθημερινότητά μας σε μια ουτοπία, όπου η τέχνη γίνεται αρωγός της κοινωνίας που την παράγει.

Ευχαριστούμε…

Υπεύθυνη Εργαστηρίου:Χαρά Σαΐτη

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23687 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.