Η αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια για τα σκουπίδια στην Λευκάδα


Η Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια, καταγγέλλει στους εργαζόμενους , στους κατοίκους και τη νεολαία της Λευκάδας την απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια και τον θάνατο που είμαστε αναγκασμένοι να εισπνέουμε σε καθημερινή βάση, εδώ και μήνες.

Καλούμε το λαό της Λευκάδας να αντιδράσει άμεσα.

Το Ε.Κ. , οι σύλλογοι γονέων, οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι μαζικοί φορείς , να οργανώσουν την πάλη τους και να απαιτήσουν άμεση λύση τώρα,

Καλούμε τη δημοτική αρχή να κάνει έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μ’ αυτό το θέμα

Να δοθεί λύση ΤΩΡΑ. Να προστατευτεί η δημόσια υγεία των κατοίκων.

 

Λευκάδα, 11/09/2019 ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στα ΙΟΝΙΑ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26138 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Τα σκουπίδια και το χάλι της Λευκάδος – στην Κέρκυρα είναι τα ίδια και χειρότερα- τα καταγγέλει και η καπιταλιστική αριστερά. Τα καταγγέλει και και η καπιταλιστική δεξιά. Τα καταγγέλει και η κομμουνιστική αριστερά. Τα καταγγέλει και η σοσιαλιστική δεξιά. Και η Σοσιαλιστική αριστερά. Και η Κεντροδεξιά και η κεντροαριστερά και το καθαρό κέντρο και η σοσιαλδεξιά και η σοσιαλιμπεριαλιστική αριστερά ( η άποψη του Χότζα της Αλβανίας για την Σοβιετική ένωση παλαιότερα ) και η Μαο’ι’κή αριστερά και η τροτσκιστική αριστερά και η αναθεωρητική και ρεβιζιονιστική αριστερά και η φιλελεύθερη δεξιά και η νεοφιλελεύθερη αριστερά και η λαική δεξιά οι αριστεροί φραξιονιστές, και οι αρχειομαρξιστές, και απόγονοι των εγκλείστων της Ακροναυπλίας, και οι εγγονοί και δισέγγονοι των εξορίστων της Ανάφης, και οι απόγονοι των εξορίστων της Κορσικής, και οι απόγονοι των εκτοπισμένων στην Τατάρνα, και οι απόγονοι των σε υπερορία στον Αι Στράτη, και οι απόγονοι των εκτοπισμένων στα Γυούρα στο Τρίκερι , στην Μακρόνησο, ..και μάλλον δεν υπάρχει άνθρωπος επί του πλανήτη ή εξωγήινος – αν υπάρχει έστω και ένας- που να μην τα καταγγέλει, ως πρόβλημα.
    Απλά κανένας δεν λέγει ποιος τα παράγει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.