Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Λευκάδας δεν έχει πάρει καμία απόφαση στήριξης του συγκεκριμένου συνδυασμού, ούτε κανενός άλλου στον Δήμο Λευκάδας.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Με αγανάκτηση διαβάσαμε ανακοίνωση- η οποία φέρει υπογραφή«ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Λευκάδας»- να καλεί την τοπική κοινωνία να στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές στη Λευκάδα τον συνδυασμό «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Α.ΜΕ.Λ.)».

 

Δηλώνουμε ότι η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Λευκάδας μόνο μέσω της συνέλευσής της και των οργάνων της αποφασίζει το περιεχόμενο και τον τρόπο με τον οποίο παρεμβαίνει στην τοπική κοινωνία.

 

Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν,η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Λευκάδας δεν έχει πάρει καμία απόφαση στήριξης του συγκεκριμένου συνδυασμού, ούτε κανενός άλλου στον Δήμο Λευκάδας.

 

Ως ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.παρεμβαίνουμε στις εκλογικές μάχες, στηρίζουμε και συμμετέχουμε ανά την Ελλάδα στους συνδυασμούς εκείνους,οι οποίοι υπηρετούν και έχουν ως στόχο την ενίσχυση της γραμμής για λαϊκό εργατικό κίνημα ρήξης και ανατροπής, κόντρα και ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης-Ε.Ε.- κεφαλαίου.Απορρίπτοντας τη λογική της «αριστερής» διαχείρισης και της αριστεράς του δήθεν «ρεαλισμού», η οποία μόνο στην υποταγή και τη συναίνεση έχει οδηγήσει μέχρι σήμερα και θα εξακολουθήσει να οδηγεί!

 

Η παρέμβαση μας ως ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.είχε και θα έχει αντικυβερνητική, αντιιμπεριαλιστική και αντιεθνικιστική διάσταση, ενάντια σε φτώχια, πόλεμο, φασισμό, ρατσισμό.

 

Στη βάση αυτή καλούμε τον λαό και τη νεολαία της Λευκάδαςσε ενεργή στήριξη, συμπόρευση και ψήφιση της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς τόσο στις εκλογέςόσο και- πολύ περισσότερο- κάθε μέρα στους δρόμους της αγωνιστικής διεκδίκησης για το ψωμί, τη δουλειά και την ελευθερία που μας αξίζουν!

 

Στις 26 Μάη στηρίζουμε – ψηφίζουμε:

 

  • ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στις ευρωεκλογές!
  • Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια

 στις περιφερειακές εκλογές!

 

Τα μέλη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Λευκάδας – Μεγανησίου

1.Βλάχος Κωνσταντίνος                   5.Καράμπαλης Σπυρίδων

2.Βρεττού Χριστίνα                            6.Σταυρουλάκης Αργύρης

3.Γράψα Αναστασία                            7.Χαντζιάρα Μαρία

4.Θερμός Σπυρίδων

 

About Ομάδα Σύνταξης 27866 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.