Γωγώ Μαστροκώστα: Κάνει διακοπές στην Λευκάδα και «μαγεύει» με το απίστευτο κορμί της! Φωτογραφίες.


Στα τυρκουάζ νερά της Λευκάδας επέλεξε να κάνει τις διακοπές της η Γωγώ Μαστροκώστα! Η όμορφη επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο απέδρασε με την οικογένειά της για το όμορφο νησί του Ιονίου και όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία, η ευτυχία της, είναι αποτυπωμένη στο χαμόγελό της!

Η Γωγώ όμως εκτός από το χαμόγελο, εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους με το εκπληκτικό κορμί της. Πόζαρε στην πισίνα του ξενοδοχείου της με ένα κίτρινο ολόσωμο μαγιό και… «τάραξε» τα «νέρα» του Instagram! Η Γωγώ έχει κορμί που θα ζήλευαν σίγουρα πολλές 20αρες!

Όταν δεν κολυμπάει στα γαλάζια νερά της Λευκάδας, η Γωγώ επιλέγει την ηλιοθεραπεία στην πισίνα.

H Γωγώ όταν δεν περνά στιγμές με την κόρη της Βικτώρια ή τον Τραϊανό Δέλλα, χαλαρώνει στο δωμάτιο διαβάζοντας το αγαπημένο της βιβλίο!

About Ομάδα Σύνταξης 27463 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Η φωτογένεια της αθλιότητας.
  Ο ιλουστασιόν αντιερωτισμός ώς σύμπτωμα της ηλεκτρονικής φωτογραφικής ατεχνίας.
  Η ίδια η φωτογραφία φρικιό της λούμπεν φωτογραφικής εμπειρίας.

 2. Να τολμήσει να δείξει γυμνό πλέρια.
  Αποκαλυπτικό γυμνό.Το ζητάει η εποχή, έχουν πληρωθεί πλέον οι αναγκαίες πόσότητες εμφάνισης όσο ποιό αποκαλυπτικά του γυνσικείου κορμιού και βουβαίνεται η εμφανησιακή γυμνή πληρότητα, ώς νέα ποιότητα.
  Το φαινόμενο του ημιαποκαλυπτικού γυνακείου κορμού που παραπέμπει στην φαντασίωση των επίμαχων σημείων του κορμού , το φαινόμενο αυτό για όλο και ποιό αποκάλυψη χωρίς όμως την τελική απικάλυψη -δηλαδή το γυμνό κορμί- είναι η βασική αρχή της βιομηχανίας του θεάματος και της ενδύσεως.Και κάθε φορά η συνδυαστική του παρουσιάζεται διαφοροποιήσιμη ώς κοινοτομία.
  Η πραγματική καινοτομία θάναι το ολικό γυμνό , που κάποθα απ τις στάρλετ του show life style και των λαικών περιοδικών θα πρέπει να τολμήσει ν καινοτομίσει φωτογριζίμενη στο ολιστικό γυμνό στο αφαντασιόπληκτο και πραγματικό αποκαλυπτικό.
  Σκέτος πουριτανισμός και συντηρητισμός έχει πλακώσει την χώρα -αλλά και τον πλανήτη στις αντίστοιχες διεκφάνσεις – ακόμα και στα show ώς κατασκευές εφήμερες.
  Πλέον η καινοτομία θα φέρει πόρους -money-όπως γίνεται σε κάθε καινοτομία για τπ δρών υποκείμενο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.