Γνωρίστε την ιστιοπλοΐα, χαρείτε τη θάλασσα και το καλοκαίρι μέσα από τα τμήματα αρχαρίων του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας.


Εμπεδώστε τις γνώσεις σας αποκτήστε περισσότερη εμπειρία και βασικές γνώσεις αγωνιστικής ιστιοπλοΐας μέσα απο τα τμήματα προχωρημένων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας οργανώνει καλοκαιρινή σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας για ενήλικες (Ιούνιο – Ιούλιο 2016) με Τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων.
Το τμήμα αρχαρίων απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να γνωρίσουν και να μυηθούν στην ιστιοπλοΐα και τη ναυτική τέχνη. Για να παρακολουθήσει κανείς το τμήμα αυτό δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις και περιλαμβάνει 16 τετράωρα πρακτικής άσκησης, 8 δίωρα θεωρητικών μαθημάτων (δίμηνο Ιούνιος – Ιούλιος) ή εναλλακτικά 8 οκτάωρα και 8 δίωρα θεωρητικών μαθημάτων (εντατικά μαθήματα στο μήνα Ιούλιο) και ένα εκπαιδευτικό διήμερο με σκάφη του Ομίλου. Μετά το πέρας των μαθημάτων οι μαθητές δίνουν γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση του Διπλώματος Ιστιοπλοΐας με το οποίο μπορούν να διακυβερνήσουν ή να ναυλώσουν ιστιοπλοϊκό σκάφος.

            Το τμήμα των προχωρημένων απευθύνεται σε απόφοιτους του τμήματος αρχαρίων που επιθυμούν να εμπεδώσουν τις γνώσεις του πρώτου τμήματος, να αποκτήσουν περισσότερη εμπειρία στη διακυβέρνηση ιστιοπλοϊκού σκάφους και να εμβαθύνουν αποκτώντας βασικές γνώσεις αγωνιστικής ιστιοπλοΐας.

            Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο ανοιχτής θαλάσσης στα 6948823197 & 6951148881 ή με τη γραμματεία του ομίλου στο 2645025660.

About Ομάδα Σύνταξης 28453 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.