Γιώργος Μελιγκώνης στον Prisma 91,6: Υπό κομματική πίεση το αίτημα Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές


Για το αν αιφνιδιάστηκε από υπουργός Αλέξης Τσίπρας από το αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο να πάμε σε εκλογές αναφέρθηκε ο Δημοσιογράφος της Αυγής  Γιώργος Μελιγκώνης στον Prisma 91,6.

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι  πληροφορίες και τα ρεπορτάζ που διοχετεύτηκαν και στον κυριακάτικο τύπο, έλεγαν εδώ και καιρό ότι ο κύριος Μητσοτάκης πιεζόταν να ζητήσει εκλογές.

Στην Κουμουνδούρου,  καθώς και στο Μαξίμου θεωρούσαν θέμα χρόνου  το να ζητήσει κάποια στιγμή ο κύριος Μητσοτάκης εκλογές, άλλωστε όσο και αν η δική του εκτίμηση είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βιάστηκε, υπάρχει και μια άλλη ανάγνωση,  που λέει ότι τώρα η κυβέρνηση βρίσκεται στη δυσκολότερη φάση με το προσφυγικό και τη διαπραγμάτευση είναι ανοικτά μέτωπα και  με τον λαό να πρέπει να δώσει τη λύση στο αδιέξοδο.

Όσον αφορά την συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ  με τους ΑΝΕΛ ο κ. Μελιγκώνης εκφράζοντας την προσωπική του άποψη ανέφερε ότι μετά τις εκλογές ο κύριος Τσίπρας θα μπορούσε  να κοιτάξει να γίνουν κάποιες συμμαχίες οι οποίες να φαντάζουν φυσιολογικότερες  από αυτή των ΑΝΕΛ, με τον ίδιον να λέει  ότι καταλαβαίνει  το γεγονός ότι κύριος Καμμένος ήταν ένας βολικός σύμμαχος, υπό την έννοια ότι είχε πείσει ότι είναι σταθερός όλο το πρώτο ταραγμένο οχτάμηνο της διαπραγμάτευσης.  Βεβαίως τα όσα έγιναν με το “Μακεδονικό” και τον Κύριο Μουζάλα ελπίζω να έχουν προβληματίσει το Μαξίμου στο αν μπορεί να συνεχίσει από δω και πέρα με τον κύριο Καμμένο.

About Ομάδα Σύνταξης 28450 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.