Γιώργος Αρβανιτίδης στον Prisma 91,6: Η κυβέρνηση εφαρμόζει οριζόντια μέτρα 1,8 δις, όταν έλεγε ότι θα υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη


Την αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός τρίτου πόλου, ενός νέου πόλου στην πολιτική σκηνή της χώρας μεταξύ της ανευθυνότητας της Αριστεράς όπως εξελίσσεται και του νεοφιλευθερισμού της νέας Δημοκρατίας είναι αναγκαιότητα υπογράμμισε στον Prisma 91,6 ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιώργος Αρβανίτης.

Ο χώρος αυτός που την τελευταία περίοδο εμφανίζεται κατακερματισμένος με  το ΠΑ.ΣΟ.Κ. να έχει  πληρώσει δυσανάλογο υψηλό κόστος όσον αφορά την διαχείριση της κρίσης,  κάτι που δυστυχώς επιβεβαιώνεται σε πάρα πολλές επιλογές του,  καθιστά αναγκαιότητα την αναζήτηση αυτού του νέου πόλου.

Στα πλαίσια αυτής ανάγκης όπως έχει  διαμορφωθεί από  τις αδυναμίες της κυβέρνησης και των χειρισμών της  οι οποίοι κατ’ ελάχιστον μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε  ανεύθυνες, η πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φώφη Γεννηματά πήρε μια πρωτοβουλία να καλέσει τις κινήσεις πολιτών και τον χώρο της κέντρο αριστεράς, σ’ έναν διάλογο που μετά και με την ανταπόκριση του Ποταμιού,  θέτει συγκεριμένο χρονοδιάγραμμα δυο  μηνών προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες συζητήσεις, προετοιμασίες και να μπει στο τραπέζι μια νέα πρόταση και να συγκροτηθεί  ο νέος πόλος που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της χώρας.
Ο κύριος Αρβανιτίδης αναφέρθηκε και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που  όπως είπε από σύμμαχος στο χρέος το οποίο ήταν μη βιώσιμο,  τώρα με δήλωση του κύριο Σταθάκη έγινε βιώσιμο, με τον ίδιο να λέω ότι ο εχθρός πλέον είναι το ΔΝΤ όπου μέχρι προχθές ήταν σύμμαχος, με την κυβέρνηση να ανακοινώνει 1,8 δις μέτρα οριζόντια ενώ πριν λίγο καιρό έλεγε ότι όσα μέτρα ανακοινωθούν μετά τη συμφωνία θα ήταν κοινωνικά δίκαια.

About Ομάδα Σύνταξης 28546 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.