Γιάννης Ροντογιάννης στον Prisma 91,6: “Οι ευκαιρίες για την Λευκάδα είναι μπροστά μας…”


Συνέντευξη στον Prisma 91,6 παραχώρησε ο περιφερειακός Σύμβουλος της επτανησιακής πρωτοβουλίας Γιάννης Ροντογιάννης.

Ο κύριος Ροντογιάννης ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν, προσωπικά όσους τον ψήφισαν για να εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος, ευχαριστώντας παράλληλα τον κύριο Αλεξάκη για την πρόταση να συμμετάσχει στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο με την επτανησιακή πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με τον κύριο Ροντογιάννη οι ευκαιρίες για τη Λευκάδα δίνονται μπροστά μας, καθώς με το σύστημα της απλής αναλογικής ο κάθε περιφερειακός σύμβουλος και κάθε παράταξη έχει ένα λόγο παραπάνω να πιέσει να λυθούν κάποια προβλήματα και η Λευκάδα θα έχει αυτή τη δυνατότητα γιατί όπως είπε, εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος και από τη δική μας παράταξη.

Σύμφωνα με τον κύριο Ροντογιάννη από την πλευρά της η Λευκάδα χρειάζεται να προχωρήσει η υποθαλάσσια ζεύξη, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια συζητιέται και δεν ξέραμε πού βρίσκεται, ένα σοβαρό ζήτημα για τις Λευκάδα.

Θα πρέπει να  προχωρήσει και να ολοκληρωθεί  ο οδικός άξονας Αμβρακίας Άκτίου και να δημοπρατηθεί χωρίς καθυστέρηση  το Άκτιο-Λευκάδα, άλλο ένα σημαντικό ζήτημα είναι ο νέος αγωγός νερού από τις πηγές του Λούρου, καθώς σε συνεργασία με το δήμο Λευκάδας θα πρέπει να αξιοποιηθούν οι γεωτρήσεις Λευκάδας.

Σημαντικό ζήτημα είναι και οριστική λύση του προβλήματος των απορριμμάτων, αν και βασικά είναι θέμα του δήμου, καθώς επίσης και η βελτίωση το υφιστάμενο επαρχιακού οδικού δικτύου, χρειάζονται ασφαλτοστρώσεις, παρακάμψεις, διανοίξεις, σηματοδοτήσεις καθώς και να προχωρήσει ο υπαίθριος άξονας της Λευκάδας με τις δυτικές παραλίες, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αναφορικά με τον πρωτογενή τομέα πρέπει να στηρίξουμε τα τοπικά μας προϊόντα, ενώ σε σχέση με τον τουρισμό πρέπει να δοθεί έμφαση σε κάθε μορφή θεματικού τουρισμού.

About Ομάδα Σύνταξης 28531 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.