Γιάννης Μαστρογεωργίου: “Στόχος της Νέας Δημοκρατίας η επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα”


Την πολιτική επικαιρότητα σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μαστρογεωργίου.

Όπως ανέφερε όλα τα κόμματα απευθύνονται σε μία κουρασμένη κοινωνία, μία κοινωνία που έχει περάσει πάρα πολλά, καθώς βρισκόμαστε 9 χρόνια μέσα σε μία δύσκολη κατάσταση, ωστόσο η Νέα Δημοκρατία επιθυμεί επειδή η κοινωνία είναι κουρασμένη,  να δώσει  στοχευμένα το μήνυμα και το στίγμα, γνωρίζοντας ότι η κοινωνία μπορεί να είναι κουρασμένη, αλλά και αρκετά “εκπαιδευμένη” .

Έχει βιώσει την κυβέρνηση όλου του πολιτικού φάσματος,  αριστερά, αριστερά μαζί με την ακροδεξιά, το ΠΑΣΟΚ, την Νέα Δημοκρατία μαζί με το ΠΑΣΟΚ, το σύνολο σχεδόν του πολιτικού φάσματος της χώρας.

Άρα ο πολίτης πλέον μπορεί να συγκρίνει, καθώς η ζωή και η πολιτική είναι συγκριτικά μεγέθη.

Για αυτό μπορεί από τη μία η κοινωνία είναι κουρασμένη, απογοητευμένη και οργισμένη, όμως είναι και σε μία φάση που πλέον γνωρίζει καλά ποιος μπορεί να κάνει πράξη αυτά τα οποία υπόσχεται, ποιος υπόσχεται περισσότερα από αυτά που μπορεί και ποιοι τον κορόιδεψαν και αυτό φάνηκε άμεσα και γρήγορα στις ζωές των πολιτών.

Ο κύριος Μαστρογεωργίου υπογράμμισε ότι ο λόγος της Νέας Δημοκρατίας δεν θα έχει καθόλου μαξιμαλιστικό πολιτικό λόγο  μέχρι τις εκλογές, δεν θα ακούσετε από τα χείλη του Κυριάκου Μητσοτάκη λαγούς με πετραχήλια, ανέφικτες υποσχέσεις με το καλημέρα, άλλα πράγματα που μπορεί να γίνουν, που πρέπει να γίνουν και πού αυτονόητους η χώρα τα χρειάζεται για να γίνει μία κανονική χώρα.

Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας μιλάει για την επιστροφή της Ελλάδας στην κανονικότητα, καθώς δεν μπορούν πλέον οι πολίτες να φοβούνται να κυκλοφορούν ελεύθεροι στον Εθνικό Κήπο, ο  όποιος βρίσκεται δίπλα στη Βουλή και μάθαμε σήμερα από τα μέσα ενημέρωσης, ότι ο διευθυντής του μουσείου Μπενάκη, διασχίζοντας τον υπέροχο χώρο του Εθνικού Κήπου, δέχτηκε επίθεση και αιμόφυρτος καλούσε σε βοήθεια.

Είναι πολιτική επιλογή η έλλειψη πολιτικής βούλησης για να παταχθούν αυτά τα φαινόμενα, θεωρώ ότι αν υπήρχε πολιτική βούληση, ούτε η ασυδοσία του Ρουβίκωνα θα υπήρχε, ούτε η ασυδοσία να κόβει βόλτες ο Κουφοντίνας στην Αθήνα θα υπήρχε, ούτε φαινόμενα χουλιγκανισμού μέσα σε αγώνα γυναικείο πόλο, καθώς αυτά κατά τη γνώμη μας στοιχειοθετούν την έλλειψη πολιτικής βούλησης.

Από την άλλη βλέπουμε μία κυβέρνηση η οποία όπως δήλωσε παρακολουθεί τους πολίτες στο διαδίκτυο, καθώς και στις προληπτικές εισαγωγές και συλλήψεις, που θυμίζουν άλλα καθεστώτα Σταλινισμού, άλλων εποχών και αυτό δεν τιμά τη χώρα μας.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25751 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.