Γιάννης Λιβιτσάνος σε Νίκο Γαζή: “Συνεργαζόμενος με τον Δήμαρχο είμαι εγώ και εξωτερικά ο κ. Σολδάτος αν δεν το βλέπετε.”


Τοποθέτηση για το θέμα έκανε και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Λιβιτσάνος ο οποίος απάντησε και στον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Γαζή.

Όπως είπε,  διαπιστώνω  πως ένα θέμα όπως  είναι η προγραμματική σύμβαση για τη μεταφορά των στερεών αποβλήτων, ξεφεύγει και λέγονται  πράγματα που νομίζω δεν έχουν καμία ουσία.

Απευθυνόμενος στον κύριο Γαζή είπε ότι συνεργαζόμενος  με τον Δήμαρχο είμαι εγώ και και κατ επέκταση εξωτερικά είναι ο κύριος Σολδάτος για να κλείσουμε το θέμα, αν έχετε καμία αμφισβήτηση και δεν το βλέπετε.

“Όταν έχουμε τρεις αντιδήμαρχος από την παράταξη του κ. Σολδάτου λογικό να υπάρχει και συνεργασία.

Αν ενοχλεί κάποιον μία επιτυχία ενός ανθρώπου που εργάστηκε για 90 μέρες και έβγαλε ένα αποτέλεσμα σε συνεργασία με τον βουλευτή και την κυβέρνηση είναι άλλο θέμα.

Το θέμα είναι ότι έχουμε μία μεγάλη επιτυχία του δημάρχου και της δημοτικής αρχής που λύνει προσωρινά το θέμα των σκουπιδιών που αν θυμάστε το καλοκαίρι η Λευκάδα βρώμαγε.

Αυτή είναι η αλήθεια και δίνω και απαντήσεις και σε όσους με έχουν ρωτήσει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για 90 ημέρες αυτός ο άνθρωπος δεν κοιμόταν και αυτή είναι η αλήθεια, τώρα αν θα αυξηθούν τα δημοτικά τέλη, αν θα βρεθεί η μόνιμη λύση είναι κάτι που θα συζητήσουμε αργότερα σήμερα όμως πρέπει να πούμε ένα Μπράβο σε αυτόν τον άνθρωπο που έβαλε πλάτη για το καλό των δημοτών και το λέω εγώ πρώτα από όλα που πριν τις εκλογές ήμασταν πολιτικοί αντίπαλοι.

Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στο Δήμαρχο που έβαλε πλάτη για τη Λευκάδα, δεν το έκανε για τον ίδιο αλλά για τα παιδιά μας για τις επόμενες γενιές.

 

About Ομάδα Σύνταξης 28546 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Η εξειδανίκευση της κάθε ασημαντότητας είναι χαρακτηριστικό της κουλτούρας της κάθε χρεωκοπημένης εποχής που μεταφέρεται ώς χρεώκοπες συμπεριφορές. Που αυτές οι συμπεριφορέ ωδεν μπορεί νά είναι παρά τεχνικά δήθεν προβοκατόρικες.
    Είναι μόνιμο συμπεριφορικό κοινωνικό σύμπτωμα εδλω και χρόνια ( και ελληνικός εξυπνακισμός) που ενισχύθηκε από τον κρατικό καφενοβειακό επιδοματισμό
    Το κάθε αποδεκτό κοινά προφανές οφείλει -κατα την καφενοβειακή άποψη- να αμφισβητείται.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.