Γιάννης Λάζαρης στον Prisma 95,1: "Περίμενα από τον Βουλευτή να πει την αλήθεια για το Νοσοκομείο Λευκάδας"


 

Ο γραμματέας Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ  Γιάννης Λάζαρης μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1 με τον Παναγιώτη Κουνιάκη για την κατλασταση στο γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, εκφράζοντας παράλληλα την ενόχληση του στην πρόσφατη ανακοίνωση του Βουλευτή Σταύρου Γρηγόρη, καθώς όπως είπε περίμενε να πει όλη την αλήθεια.

« Η κατάσταση στο νοσοκομείο είναι δραματική. Εμείς σαν  νομαρχιακή επιτροπή είχαμε εντοπίσει το ζήτημα  πριν από πολύ καιρό και όχι προεκλογικά. Κινηθήκαμε χωρίς συμμάχους και δε βοηθηθήκαμε από κανέναν φορέα, ενώ ταυτόχρονα το περιφερειακό συμβούλιο  μας χλεύασε  και μια τοπική εφημερίδα μας χαρακτήρισε άσχετους για αυτήν μας την προσπάθεια. Παρόλα αυτά  δώσαμε αγώνα για την προκήρυξη που βγήκε και βάλαμε πιστώσεις για τέσσερις επικουρικούς γιατρούς»

Στη συνεχεία αναφέρθηκε στον Βουλευτή Λευκάδας  Σταύρο Γρηγόρη  λέγοντας: «Εγώ ήθελα να πει  την αλήθεια στην ανακοίνωση του ο βουλευτής. Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε  τίποτα με τον κ .Γρηγόρη, αντιθέτως τον συγχαίρουμε γιατί κάνει αγώνα, όπως κάναμε εμείς και μακάρι να τα καταφέρει για τους δυο ιατρούς που είναι αποσπασμένοι, γιατί αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε  να είναι στην Λευκάδα.»

Παράλληλα ο κ. Λάζαρης θέλησε να κάνει αναφορά και σε ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα λέγοντας ότι « το νοσοκομείο έχει μια τεράστια περιουσία, εγώ την γνωρίζω και πρέπει να αξιοποιηθεί άμεσα ώστε  να φέρει τα ανάλογα έσοδα. Το νοσοκομείο θα μπορούσε αυτή τη στιγμή  να είχε και 4 με 5 επικουρικούς ιατρούς. Είναι αμαρτία από το Θεό και όποιος ασχοληθεί με το ζήτημα και αντιληφθεί το μέγεθος της περιουσίας θα τρελαθεί. Δυστυχώς, όμως, εδώ και είκοσι χρόνια η περιουσία του νοσοκομείου είναι αναξιοποίητη και εάν δεν αξιοποιηθεί σύντομα θα χαθεί».

About Ομάδα Σύνταξης 27561 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.