Γιάννης Λάζαρης στον Prisma 91,6: Φοβάμαι ούτε το 2017 θα ολοκληρωθεί το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας. Πρέπει να πιέσουμε σε αυτή την κατεύθυνση


Την εσωστρέφεια που επικρατεί στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, σχολίασε μιλώντας στον Prisma91,6 και το απογευματινό μαγκαζίνο ο Γενικός Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας Γιάννης Λάζαρης.
Όπως είπε η εσωστρέφεια το τελευταίο διάστημα πλήττει την παράταξη, η ευθύνη είναι συνολική και ο καθένας μας κρίνεται ατομικά.
Η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τις αρχές Ιουλίου και στο Σεπτέμβρη αναμένεται συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
«Σε ένα κόμμα ανοικτό, δημοκρατικό, που δεν μπορεί να φοβάται τις εκλογικές διαδικασίες, καθώς το ΠΑΣΟΚ δίδαξε δημοκρατία στα κόμματα, καλό είναι να υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις.
Οι διαφωνίες σε μεγάλο βαθμό, έχουν να κάνουν με τις αγωνίες των νέων στελεχών, καθώς έχει να κάνει με το καθολικό αίτημα της ανανέωσης και αλλαγής, ώστε οι πολίτες να έχουν μια ισχυρή εναλλακτική επιλογή, έτοιμη να πρωταγωνιστήσει ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και σε αυτό τον τομέα θέλουμε και νέους ανθρώπους, καθώς έχουν και αυτοί το δικαίωμα να κάνουν την επανάσταση τους, καθώς μέσα από αυτό το ζύμωμα θα βγούμε πιο δυνατοί.»
Όσο αφορά την Λευκάδα και τις τουριστικές προοπτικές ο κύριος Λάζαρης είπε ότι πρέπει να υπάρξει πίεση ώστε να βελτιωθεί ο δρόμος από το αεροδρόμιο Ακτίου προς τον Άγιο Νικόλαο, καθώς το αεροδρόμιο είναι σε λειτουργία και η κατάσταση είναι απαράδεκτη, κάνοντας δημόσια έκκληση να υπάρξει κάποια πρωτοβουλία για το θέμα.
Για την σύνδεση του νησιού, επανέλαβε την θέση του για δημιουργία υποθαλάσιας ζεύξης για να λυθεί το θέμα για πάντα, και οι Λευκαδίτες να πληρώνουν ένα μικρό αντίτιμο, σε αντίθεση με όσους έρχονται στο νησί, λέγοντας ότι δεν είναι πολύ να πληρώνει κάποιος δυο ευρώ, αρκεί στην σύμβαση να μπει ένα μικρό για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Επίσης είπε ότι πρέπει να προχωρήσει η ολοκλήρωση του Νοσοκομείου, καθώς όπως είπε πολλά ακούγονται ότι έτσι όπως πάει δεν θα παραδοθεί ούτε το 2017.
Το Νοσοκομείο είναι η ναυαρχίδα του τουρισμού, πρέπει να στελεχωθεί και πρέπει να δούμε την περιουσία του καθώς στην αγορά σε ενδεχόμενο σεισμού, θα σκοτωθεί κόσμος από το εγκαταλελειμμένο κτήριο που έχει, καθώς είναι πολύ επικίνδυνο.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21330 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.