Γιάννης Γαρύφαλλος στον Prisma 91,6: To “Αγωνιστικό μέτωπο ποτέ δεν ζήτησε καμία κομματική στήριξη.”


Εκ μέρους του αγωνιστικού μετώπου ο Γιάννης Γαρύφαλλος μίλησε στον Prisma 91,6 αναφορικά με την πρόσφατη ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την μη στήριξη καμίας παράταξης στις επερχόμενες εκλογές.

Όπως είπε το ζητούμενο για το αγωνιστικό μέτωπο είναι να υπάρχει μία δυνατή φωνή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο της Λευκάδας που να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολλών και όχι των λίγων, ωστόσο δεν υπήρξε ποτέ καμία στήριξη από κανέναν κομματικό φορέα όσον αφορά το αγωνιστικό μέτωπο Λευκάδας, καθώς αυτή η κίνηση ξεκίνησε ως κίνηση πολιτών μέσω της μετωπικής δράσης και εξελίχθηκε αυτό το εγχείρημα σε μία δημοτική παράταξη που έχει το τίτλο “Αγωνιστικό Μέτωπο.”

Σε αυτή την παράταξη γνωριζόμαστε όλοι, συμμετέχουν άνθρωποι που προέρχονται από πολλούς χώρους από τον χώρο της αριστεράς και όχι μόνο, κόσμος που κουβαλάει και τις ιδέες του και την ιδεολογία του,  από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εργατικό αγώνα, ΛΑΕ, ανένταχτους αριστεράς και ήταν γνωστό εδώ και μήνες ότι υπάρχουν άτομα από αυτό το χώρο που συμμετέχουν στην παράταξη του αγωνιστικού μετώπου.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κομματικό, αλλά δεν νομίζω ότι  επηρεάζει καθόλου το αγωνιστικό μέτωπο Λευκάδας. Τις τελευταίες ημέρες παρατηρώ μία κινητικότητα που δεν υπήρχε το προηγούμενο διάστημα, μία πολεμική και αναφορικά με δημοσιεύματα άλλων ιστοσελίδων, αλλά και την ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αυτό “με χαροποιεί” γιατί δείχνει ότι δημιουργούμε μία κατάσταση, προβλήματα σε κάποιους ανθρώπους που πιθανόν πρέπει να δημιουργήσουμε.

Ο Γιάννης Γαρύφαλλος ανέφερε ότι υπάρχει μία πολύ χρήσιμη πρωτοβουλία πολιτών ενάντια σε εξορύξεις, στο Ιόνιο και την Δυτική Ελλάδα, μία πρωτοβουλία που γιγαντώνεται σε όλη την Ελλάδα όπου υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν εξορύξεις, με τρομερούς κινδύνους για το περιβάλλον και τον πληθυσμό, στην οποία συμμετέχω και προσωπικά.

Μάλιστα εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να πάρω κάποιες αποστάσεις για να μην θεωρηθεί ότι αυτή η κίνηση πολιτών καπελώνεται από μία δημοτική παράταξη. Από συγκεκριμένη ιστοσελίδα έγινε αυτό ακριβώς το οποίο δεν γνωρίζει, υποστηρίχθηκε ότι η πρωτοβουλία των πολιτών “καπελώθηκε” στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο που δεν πραγματοποιήθηκε,  από την δημοτική παράταξη του αγωνιστικού μετώπου, πράγμα που δεν συνέβη ποτέ και αυτό θα σας το διαβεβαιώσουν και τα ιδια μέλη πρωτοβουλίας των εξορύξεων.

 

About Ομάδα Σύνταξης 27433 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.