Γ. Λιβιτσάνος για Κ. Γληγόρη : “Μας λέει ότι δεν γνωρίζουμε από αυτοδιοίκηση ο άνθρωπος πού είναι στο δημοτικό συμβούλιο 8 χρόνια και δεν έχει φέρει μία πρόταση πουθενά και μιλάει μόνο μέσω facebook με 10 like.


Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων τοποθετήσεων των επικεφαλής, αλλά και των παρεμβάσεων δημοτικών συμβούλων,  ο αντιδήμαρχος Γιάννης Λιβιτσάνος παίρνοντας το λόγο εξέφρασε την ικανοποίηση του για συγκεκριμένες τοποθετήσεις, οι οποίες εμπεριείχαν και κάποιες προτάσεις.

“Αυτό όμως που μου προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι χωρίς να κατηγορήσω την προηγούμενη δημοτική αρχή όλοι οι σύμβουλοι της τοποθετήθηκαν στην ύδρευση και μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός με όλα αυτά τα έργα που έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή περνάει εντυπώσεις το πρόβλημα λύθηκε, ενώ όλες οι δημοπρασίες ξεκίνησαν και τα τρία μεγάλα έργα θα υλοποιηθούν από τη δική μας δημοτική αρχή.

Στην αναφορά του ο κύριος Χαλκιάς, είπε ότι υπάρχει συνέχεια στο δήμο, δεν είδα όμως αυτή τη συνέχεια να τη βγάζετε σε φωτογραφίες στον Άγιο Μηνά και στην Πόντι Βασιλικής που εκεί λέγατε ότι το έργο είναι δικό σας και κατηγορούσε το εμάς ότι σας παίρνουμε τα έργα που δημοπρατήσατε.

Στην ύδρευση όμως για να προσωποποιήσουμε τον Γιάννη Λιβιτσάνο και το πρόβλημα της ύδρευσης φυσικά και έχει συνέχεια ο δήμος.

Εμείς παραλάβαμε πράγματα σωστά και το είπα, παραλάβαμε όμως και έναν φάκελο με χρέη χωρίς συμβάσεις και επειδή μας κατηγορείτε ότι είχαμε απλήρωτο κόσμο εσείς τον είχατε και αναγκαστήκαμε να τους πληρώσουμε φέτος στο τέλος του χρόνου με συγκεκριμένες διαδικασίες.

Αναφορικά με την μελέτη υδάτινων πόρων που επικαλείστε αυτή η εκτελούμε αυτή τη στιγμή για να προχωρήσουμε παρακάτω. Όταν μας παραδώσατε τους φακέλους φύγατε και μας παραδώσατε ένα φάκελο με τα γράμματα σας λέγοντας μας ότι έχουμε και αυτά σε μία νέα δημοτική αρχή.

Δεν αποποιούμαστε καμία ευθύνη και ο δήμαρχος Λευκάδας λίγο νωρίτερα ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες το ίδιο πράττω και εγώ αναλαμβάνοντας την ευθύνη ολοκληρωτικά για το θέμα του ενός μήνα τη Λευκάδα που υπάρχει το πρόβλημα.

Όμως μην τα ισοπεδώνετε όλα γιατί εμείς ούτε κατηγορήσαμε κανέναν, ούτε είπε ότι σήμερα θα ιδιωτικοποιήσουμε το νερό που σήμερα σας έπιασε ο πόνος για το νερό όταν δεν έχετε περάσει ποτέ από το γραφείο μου να μου δώσετε μία πρόταση.

Όταν αυτοδιοικητικός που θέλει να λέγεται έμπειρος και  μας συμμορφώνει  με τους κανονισμούς, θα έπρεπε να   ξέρει ότι στο άρθρο 22 με τις παράνομες συνδέσεις που λέει ότι η κλοπή αποτελεί επίσης και αυτό με τη σύνδεση ιδιωτικής παροχής κ. Γληγόρη Κώστα που μου το παίζετε αυτοδιοικητικός, ενώ εμείς ήρθαμε εδώ να ιδιωτικοποιήσουμε όλη τη Λευκάδα!!

Μας είπε ότι δεν γνωρίζουμε από αυτοδιοίκηση ο άνθρωπος πού είναι στο δημοτικό συμβούλιο 8 χρόνια και δεν έχει φέρει μία πρόταση πουθενά και μιλάει μόνο μέσω facebook με 10 like, αυτός είναι ο αυτοδιοικητικός κύριος Γληγόρης Κώστας, ενώ εμείς είμαστε ανοιχτοί σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και σε όλο τον κόσμο για να καταθέσουν προτάσεις.

Δεν έχουμε πετάξει κανέναν από το γραφείο μας ανεξάρτητα πολιτικών προτιμήσεων και έρχεται ο κύριος Βεροιώτης να μας μιλήσει για ιδιωτικοποίηση.

Με τον κόσμο είμαστε και εμείς, με ποια συμφέροντα είμαστε όταν ανακοινώνουμε ότι θα σταματήσουμε τις παράνομες παροχές όταν εσείς οι ίδιοι λέτε ότι μεγάλα συμφέροντα τις έχουν παράνομες.

Ακούσατε τίποτα για ιδιωτικοποίηση από το στόμα του δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης και εμένα του ιδίου; Εγώ είπα την προσωπική μου άποψη ότι τότε αυτό έπρεπε να γίνει γιατί ακόμα και σήμερα όπως λέτε όλοι υπάρχει ένα δίκτυο σουρωτήρι.

10 χρόνια βελτίωσαν το δίκτυο ύδρευσης  όσο μπορούσαν και περιμένετε σε ένα χρόνο ο Καλός και ο Λιβιτσάνος να λύσουν το θέμα της ύδρευσης και των απορριμμάτων και του οδοφωτισμού.

Ο δήμος έχει συνέχεια και στα καλά και στα κακά και εμείς έχουμε κάνει λάθη όμως τα απορρίμματα τα έχουμε φέρει σε μία σωστή κατάσταση και κατηγορούμαστε για αυτό. Εμείς κατηγορήσαμε  κάποιον πριν για τα απορρίμματα; Όχι. Βρήκαμε κάτι και το πήγαμε παραπέρα έχοντας τους πιο πολλούς απέναντι στα απορρίμματα με δημοσιεύματα, αναρτήσεις, να βάζουμε φυτιλιές στους γειτόνους μας του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και να τρέχουμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα όμως δεν θέλετε ούτε η πόλη ούτε τα χωριά σας να βρωμάνε. Τι θέλετε να κάνουμε μαγικά;

Κλείσαμε τον ΧΑΔΑ και δεν ακούσαμε ένα μπράβο, όπως και για το νερό θα βάλουμε το μαχαίρι στο κόκαλο, καθώς δεν γίνεται ομελέτα αν δεν σπάσουμε αυγά.

Κανένας δεν κατηγόρησε κανέναν, ήθελα να κάνω μία εποικοδομητική συζήτηση δεν έφερα κανένα φωτογραφικό υλικό από τα αντλιοστάσια. Επίσης κύριε Γληγόρη το αντλιοστάσιο του Ακτίου από τον Ιούνιο δεν έχει καμία ζημιά και να μιλάμε με την πραγματικότητα.

Εγώ δεν έκρινα κανέναν πόσες ώρες δουλεύει δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει μόνο ότι είπαμε πράγματα που ισχύουν, απλά λένε όλοι για το φετινό καλοκαίρι. Για θυμηθείτε το καλοκαίρι του 2014,2015, 2016, για το τι γινόταν από το 2010 μέχρι το 2016.

Επειδή για μία χρονιά βελτιώσατε το δίκτυο και μπράβο σας και είχε νερό η Λευκάδα δεν σημαίνει ότι φέτος όλα τα καταργήσαμε είχαμε και σχεδιασμό και πρωτοβουλίες πήραμε και αυγά σπάσαμε και περιμένω από εσάς ως δημοτικοί σύμβουλοι και ως  πολίτες να μου δώσετε προτάσεις από την στιγμή  πού θέλετε να έχετε νερό.

Όμως 10 άτομα στο σύνδεσμο ύδρευσης δεν παραλάβαμε όπως είπατε στη συνέντευξη σας κ. Σέρβο, που τους βρήκατε αυτούς εκτός εάν δια μαγείας εξαφανίστηκαν.

Και αυτό που είπατε κύριε Γληγόρη Κώστα ότι ο σύνδεσμος πρέπει να είναι ξεχωριστός από το δήμο αυτό κάνουμε επανασύσταση οργανισμού, προσπαθούμε να κάνουμε την ΔΕΥΠΑΛ, ωστόσο για να είμαστε καλοί πρέπει όλα να τα κάνουμε σε ένα μήνα!!!

Κανείς δεν είπε ότι και εμείς οι ίδιοι και είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ύδρευσης, όμως μη μου λέτε ότι είμαστε αδιάφοροι και δεν είχαμε σχεδιασμό, έχουμε και σχεδιασμό, δείχνουμε και ενδιαφέρον και μας φτάνει που το υγιές κομμάτι της Λευκάδας μας το δηλώνει καθημερινά, είτε με μηνύματα είτε με την δια ζώσης επικοινωνία και μας ζητούν να προχωράμε.

Ακούστε τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Όλοι για την Λευκάδα” που επικαλέστηκε ο κ. Λιβιτσάνος…

About Ομάδα Σύνταξης 27498 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.