Φωτιά σε φορτηγό στην περιοχή του Πόρου


Φωτιά έπιασε για άγνωστο λόγο σε φορτηγό μετά την διασταύρωση στον Πόρο. Άμεση  ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά ευτυχώς δεν επεκτάθηκε, ενώ η περιοχή αυτή την στιγμή δεν έχει ρεύμα..

Ρεπορτάζ :Χρυσούλα Σκλαβενίτη

About Ομάδα Σύνταξης 27600 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Περίεργο σκηνικό πολύ περίεργο, μήπως κανένας δεν ξέρει την ιδιοκτησία του φορτηγού, σαν τα σκυλιά που δαγκώνουν τους ανθρώπους , βγαίνουν μέσα από αυλές σπιτιών και μετά δεν ξέρει τίποτα κανένας ???
  Και καλά τα σκυλιά δεν έχουν αριθμό πλαισίου- δεν μπορούν νάχουν- τα οχήματα δε τα ξέρει το κράτος ως ιδιοκτησία.
  Τα οχήματα για παλιοσίδερα αν είναι έτσι, πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας, κατέθεσαν πινακίδες και με υπεύθυνηδήλωση που παρκάρουν ???
  Η Εφορία αν παραλαμβάνει πινακίδες κάνει έλεγχο με τα χαρτιά που υποβάλλονται για τον χώρο φύλαξης???
  Αν δεν έχει καταθέσει πινακίδες κάποιος έχει περάσει ΚΤΕΟ πληρώνει ασφάλεια και έχει βιβλίο σέρβις και τηρεί τους κανόνες φύλαξης.
  Αν το κάθε όχημα είναι εγκαταλελειμένο ο Δήμος κινητοποιήθηκε ώστε με κόκκινη ειδοποίηση σε ένα μήνα να το αποσύρει.??? Τα έξοδα απόσυρσης ποιος τα πληρώνει , οι πολίτες που πληρώνουν δημοτικά τέλη ??? Ο κάθε ιδικτήτης γιατί δεν μπαίνει στο έξοδο να αποσύρει το όχημά του τακτικά, στους χώρους απόσυρσης και καταστροφής???
  Να καταθέσει κάποιος πινακίδες στις περίφημες ΔΟΥ , και δηλώσει με υπεύθυνη δήλωση που υποβάλει, ότι το όχημα το έχει βάλει πάνω στα κεραμύδια του σπιτιού του θα το δεχτεί η ΔΟΥ( ο θεματοφύλακας της φορολογικής και οικονομικής νομιμότητας .. που απειλεί και επιβάλλει με πρόστιμα τόκου 180% τον χρόνο ???? ).
  Ο κάθε δντής της ΔΟΥ ( κάποιοι στο λεκανοπέδιο της Αττικής καπνίζουν δημόσια μες τα γραφεία τους με τις πόρτες ανοιχτά – οι προσωπάρχες του υπουργείου οικονομικών καλά είναι να ξέρουν ποιοι είναι με επιτόπιο έλεγχο και παραφύλαγμα σαν σε καραούλι -, ο κάθε δντής που αποφασίζει ως κύριος των σημασιών για τον φορολογούμενο πολίτη αν θα του δώσει πιστοποιητικό ενφια ή ότι άλλο, δέχεται αυτή την κατάσταση , να δηλώνει ο καταθέσας πινακίδες ότι το όχημα το΄παρκάρει όπου θέλει ??
  Υπήρχε και ένας δντής ΔΟΥ στο λεκανοπέδιο Αττικής ( μπορεί να είχεσχέση με την Λευκάδα ) που ενώ ο υποδντής , μείωνε το πρόστιμο από 60 σε 40 ευρώ αυτός το έκανε 60 και ήταν ανένδοτος ως θεματοφύλακας των κρατικών εισπράξεων πρίν λίγα χρόνια . Και όταν οι συναλλασόμενοι διαμαρτύρωνταν ότι στην ΔΟΥ δεν υπάρχει προσωπικό , αυτός έκανε την πάπια και έφευγε απ το γραφείο του για να μην τον ενοχλούν.
  όλα πάνε καλά- Όλα πάνα καλά – .Καλύτερα δεν γίνεται

 2. Όποιος θέλει ας πάει σε ΔΟΥ της Ελλάδος να καταθέσει αίτημα ώς πολίτης.
  Πρωτόκολλο δεν υπάρχει αλλά ανάλογα το θέμα σε στέλνουν σε όλα τα τμήματα και ο κάθε υπάλληλος σε κάθε τμήμα λέει ότι δεν είναι δικό του θέμα, αλλά πηγαίνετε στο άλλο θεματικό τμήμα.
  Η ξεφτύκα μιας κρατικής οργάνωσης που μεθοδικά και σκόπιμα είχε επιβληθεί από την εκ Πρεβέζης συριζαική κατεύθυνση διαχείρησης του υπ.οικ.
  Παλαιότερα δεν συνέβαινε αυτό.
  Στο τέλος αν ο πολίτης επιμείνει το αίτημα το παίρνει νε υπογραφή ο δντής ΔΟΥ -που συνήθως καπνθζειβδημόσια μπροστά σου καιβσου φυσάει τον καπνό στο πρόσωπο μέσα στο γραφείο του- και εκεί ο ίδιος αποφαλινεται ότι δεν θα έχει καμμία τύχη το αίτημά σου. Και μπάτ σου ριχνει καπνό στο στο πρόσωπο από τις βαθιές ρουφηξιές τσιγάρου.
  Όσο και να περιμένεις και παρά τα τηλέφωνα ποτέ ο δντής και η ΔΟΥ δεν σου απαντάνε στο αριθμημένο πρωτόκολλο.
  Η παρέα τπυ σύριζα εγκατέστησε υους δικούς της τους κολλητούς δαν επικεφαλής των ΔΟΥ και τους έδωσε εγκάθετη εξουσία τραμπούκων παλιάς εποχής σαν του 19ου αιώνα που τα σπίτια των πολιτικών ήταν εκλογικά σαλόνια και που τους ψηφοφόρους φίλους τους πήγαιναν για ψήφο οι μισθωτοί τραμπιύκοιβτου βουλευτή , για να μην τους δελεάσουν ή τους εκφοβίσουν τραμπούκοι άλλου βουλευτή.
  Αν σε λίγες μέρες κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρόφτασε και άλλαξε ( τι να πρωτοπροφτάσει) αυτό το αρειμάνιο σύστημα συριζαικού τραμπουκισμού , δεν είναι γνωστό.
  Αλλά καλά είναι ο νέος υπουργός οικονομικών και οι βουλευτές να ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν για να διορθώσουν.
  Το συριζαικό σύστημα σκληρής κοινωνικής καταστολής που επέβαλε η καφενόβεια συριζαική παρέα , δεν μπορεί να άφησε έξω την δόμηση επί μέρους υποσυστημάτων στην διαχείρηση του κράτους και ένα απ αυτά θάναι στο υπουργείο οικονομικών και στο σύστημα των ΔΟΥ με την επιλεκτική επάνδρωση.
  Αν δεν κάποιος αμφιβάλλει για τα γραφόμενα εδώ υπάρχουν και χαρτιά.
  Όσο για τον εν λόγω Τραμπούκο καπνίζοντα Δντή της ΔΟΥ μέσα στο γραφείο και απειλώντας μαζί και τους υπάλληλους σε 3 ορόφους κτιρίου που αρνούνταν να πάρουν το αίτημα του πολίτη, μπορεί αν θέλει το υπουργείο να τους ανακαλύψει.
  Ένα παχύδερμο σωματικά γύφτος ψευτόμαγκας του τραμπουκισμού να τοποθετείται επικεφαλής ΔΟΥ για να εξυπηρετήσει τους πολίτες που τον
  πληρώνουν , γιατίβτο ήθελαν οι καφενόβιοι .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.