Φιλαρμονική Λευκάδας: Δεν μπορεί κανείς να «οικειοποιηθεί» προεκλογικά την διαμαρτυρία μας


Λευκάδα,  12 Μαου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

           Σαν Δ.Σ. θα θέλαμε να τονίσουμε, ότι η απόφαση της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδος, να μην παραστεί στις εκδηλώσεις της 21ης Μαου 2019 για την 155η επέτειο από την Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα, έγινε με σκοπό να διαμαρτυρηθούμε για την μη επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το σωματείο μας και όχι για πολιτικές σκοπιμότητες.

            Η Φιλαρμονική μας δεν στηρίζει ούτε υποστηρίζει πρόσωπα και κόμματα. Δεν ήταν και δεν είναι αυτός ο σκοπός της.

            Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους τους υποψηφίους για τις Περιφερειακές Εκλογές και να τους  επισημάνουμε ότι, τη διαμαρτυρία μας αυτή δεν μπορεί κανένας να την «οικειοποιηθεί» προεκλογικά, προς όφελός του, αφού κανένας εκ των υποψηφίων, ακόμα και τώρα, δεν φρόντισε να ενημερωθεί και να σταθεί αρωγός στα προβλήματά μας.

            Ανακοινώσεις-παρεμβάσεις όπως η χθεσινή της κας Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, δεν δίνουν λύσεις στα υπάρχοντα προβλήματα αλλά δημιουργούν περισσότερα.

            Εν τέλει όποιος εκ των υποψηφίων ενδιαφέρεται να ενημερωθεί και να βοηθήσει εμπράκτως για την επίλυση των προβλημάτων του Δεύτερου Ιστορικότερου Σωματείου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, το Δ.Σ. είναι στη διάθεσή του.   

 

 

Με κάθε εκτίμηση.

Για το Δ.Σ.

 

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    O  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

      ΚΑΛΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

 

 

        ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25755 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.