“Φίλανδρος”: Πρωτοποριακό και συνάμα συλλεκτικό το μετάλλιο του Πράσινου Ημιμαραθωνίου


Λίγο πριν κλείσουν οι εγγραφές (Παρασκευή 26/04/2019) του 9ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου η διοργάνωση σε αποκλειστικότητα παρουσιάζει το μετάλλιο που θα αποκτήσουν όλοι οι τερματίσαντες του ημιμαραθωνίου. Ανάγλυφο, περιχαρακωμένο, συλλεκτικό και εκτός των συνηθισμένων και κοινών χαρακτήρων θα κινηθεί φέτος (όπως και πέρυσι αλλά και του χρόνου). το πιο σημαντικό αναμνηστικό ενός αγώνα, το μετάλλιο.

Πρωτοποριακό για τα ελληνικά αθλητικά γεγονότα, και το φετινό μετάλλιο το οποίο αποτελεί συλλεκτικό τμήμα ενός μεγαλύτερου μεταλλίου που θα αποτελείται από τρία τμήματα: τα τρία μετάλλια του 8ου, 9ου και 10ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου! Έτσι όποιος τερματίσει τους Ημιμαραθωνίους αρχομένου από εκείνον του 2018 και συνεχίζοντας με του 2019 και τον επετειακό του 2020 θα μπορεί να τα ενώσει με ειδικές ανάγλυφες θυρίδες οι οποίες βρίσκονται πάνω στα ίδια τα μετάλλια και να έχει ένα ενιαίο γύρω στα 22 εκατοστά μετάλλιο!!!

Αρωγοί σε αυτό οι μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης:

Ο Αποκλειστικός Μεγάλος Χορηγόςεταιρείες: D-Marin & Marina Lefkas.

Ο Χρυσός Χορηγόςεταιρεία ποτών και αναψυκτικών  Καββαδάς ΑΕ.

Ο Ασημένιος Χορηγόςεταιρεία VITEX Running Team Κ. Βερύκιος – Α. Μπάλτσας.

Ο Χάλκινος Χορηγόςεταιρεία ζαχαροπλαστείων και παραδοσιακών προϊόντων Il Sapore.

Το πιο καινοτόμο μετάλλιο λοιπόν στην καλύτερη δρομική διαδρομή, ντυμένη με την επαγγελματικότητα και το κέφι της όλης διοργάνωσης…

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24781 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.