“Φίλανδρος”: Έφτασε η στιγμή για το RUN for History..


Το RUN for History είναι έτοιμο να πάρει σάρκα και οστά σε λίγες μόνο ημέρες. Ο ΑΣΛ Φίλανδρος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Νταίρπφελντ στο Νυδρί και την αρωγή του Δήμου Λευκάδας την Κυριακή 17/03/2019 και ώρα 09:00πμ από το Ναό του Απόλλωνα στο ακρωτήριο της Νηράς, θα πραγματοποιήσει το δοκιμαστικό «αγώνα» 62χλμ με τερματισμό το αρχαίο θέατρο της Αρχαίας Νήρικος. Πρόκειται για μία προσομοίωση του αγώνα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί του χρόνου την Άνοιξη όπου οι συμμετέχοντες αθλητές θα πρέπει να καλύψουν την απόσταση τρέχοντας σε συγκεκριμένο χρονικό όριο. Φέτος στα πλαίσια αυτά, τον κεντρικό δρομικό πυρήνα αθλητών που θα καλύψουν ολόκληρη την απόσταση, πλαισιώνουν πλήθος άλλων αθλητών που έχουν επιλέξει να τρέξουν συγκεκριμένη απόσταση σε συγκεκριμένα τμήματα της συνολικής διαδρομής.

Το σύνολο των αθλητών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα είναι 38. Ο ΑΣΛ Φίλανδρος θα ήθελε να ευχαριστήσει έναν έναν ξεχωριστά για την αρωγή τους την επόμενη του αγώνα, ημέρα Δευτέρα 18/03/2019 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο Νυδριού σε μία λιτή αλλά σεμνή τελετή θα τους απονείμει το μπλουζάκι της εκδήλωσης και την αναμνηστική πλακέτα. Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ οι διοργανωτές σύλλογοι και ο Δήμος Λευκάδας θα καλωσορίσουν τους παρευρισκόμενους και θα χαιρετίσουν το γεγονός.

Παράκληση λοιπόν σε όσους θα κινηθούν οδικώς την Κυριακή 17/03/2019 και ώρα από 9:00 μέχρι 16:00 κατά μήκος της διαδρομής να προσέχουν ιδιαίτερα τους δρομείς που θα τρέχουν. Όλοι οι υπόλοιποι θα ήταν χαρά μας να συνδράμετε στην προσπάθεια με ένα ζεστό χειροκρότημα κάθε φορά που οι δρομείς θα περνούν από μπροστά σας.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23752 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.