Ευτύχης Ζουριδάκης: “Ως παράταξη διαφωνήσαμε σε λίγα και συμφωνήσαμε σε πολλά για το καλό του νησιού.”


Ο δημοτικός σύμβουλος Ευτύχης Ζουριδάκης εκ μέρους της Δημοτικής παράταξης, ευχαρίστησε τον δήμαρχο κ. Δρακονταειδή, που όπως είπε αναγνωρίζει όλη αυτή τη βοήθεια του προσφέραμε τα τελευταία πέντε χρόνια σαν παράταξη για το καλό της Λευκάδας.

“Εμείς με το που τελείωσαν οι περασμένες εκλογές, θεωρήσαμε ότι οι επόμενες ημέρες ήταν για τους Λευκαδίτες, χωρίς χρώματα και παρατάξεις. Διαφωνήσαμε σε λίγα, συμφωνήσαμε σε πάρα πολλά και αυτό ήταν το κέρδος και ο στόχος.”

Όποιος Ζουριδάκης ευχήθηκε το επόμενο δημοτικό συμβούλιο να λειτουργήσει γρήγορα αποφασιστικά και δυναμικά για το καλό της Λευκάδας.

Μάλιστα ο ίδιος είπε  ότι διαφωνεί με τη λογική να γίνονται οι εκλογές τον Μάιο και η νέα δημοτική αρχή να αναλαμβάνει το Σεπτέμβριο, “πρέπει να αναπληρώνεται αμέσως, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ένα κενό 3,5, που η δημοτική αρχή είναι με δεμένα τα χέρια και ένα νησί είναι δεσμευμένο, χωρίς να μπορέσει να λειτουργήσει όπως πρέπει.”

Τέλος ευχαρίστησε τον Βασίλη Αραβανή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, την Ζωή Σκιαδά που προέρχονται από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία για τον Φίλιππο σκληρό για την πάρα πολύ καλή συνεργασία.

Όσον αφορά τις δυσκολίες από το 2009 και μετά που ξέσπασε η κρίση στην Ελλάδα υπήρχαν πολλές δυσκολίες και εκκίνηση του Κώστα Αραβανή αντιμετώπισε το 2011 φοβερά προβλήματα και τα ζήσαμε μαζί με την Ζωή Σκιαδά από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, όμως πάντα έτσι ήταν η αυτοδιοίκηση με τα προβλήματά της.

Τέλος ευχήθηκε να δουλέψουν όλοι  χωρίς καθυστέρηση και το καλό της Λευκάδας, του Καστού  και του Καλάμου για τους δημότες όλους.

About Ομάδα Σύνταξης 28484 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.