Ευρωεκλογές & Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 με τη σφραγίδα του Prisma 91,6! Συντονιστείτε από τις 18:30 για τα αποτελέσματα των εκλογών!


Μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση ξεκινά και η δημοσιογραφική ομάδα του Prisma, να δίνει το “παρών”.

Μαζί μετράμε ψήφους και συνδυασμούς,  σας παρέχουμε  πλήρη εικόνα για το συνολικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών σε όλη την Ελλάδα και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στην Πρέβεζα και τη Λευκάδα με συνεχή ροή αποτελεσμάτων από τα εκλογικά κέντρα του Νομού Πρέβεζας και μέσα από το Prevezatoday.gr και Λευκάδας μέσα από το Lefkadatoday.gr.

Συντονιστείτε και σε αυτές τις εκλογές στον Prisma 91,6  για να μάθετε πρώτοι, έγκυρα και έγκαιρα τα αποτελέσματα των εκλογών.

Την Κυριακή 26/05 στις 18:30 το απόγευμα ο Μιχάλης Μίχος και Χάρης Τσάντης από το studio του Prisma 91,6 συντονίζουν την  εκλογική βραδιά, με τον Χρήστο Τσούτση από την Π.Ε Πρέβεζας, τον Παναγιώτη Κουνιάκη να μεταφέρει τον παλμό της Λευκάδας και με εκλεκτούς καλεσμένους, αναλύουν και σχολιάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο Prisma 91,6 θα μεταφέρει και την εκλογική εικόνα σε Βορειοδυτική Ελλάδα, ενώ θα μεταδοθούν και οι πρώτες δηλώσεις!

Μπορείτε να ακούτε ζωντανά τον PRISMA 91,6 εδώ

About Ομάδα Σύνταξης 28528 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Με τις Ευρωεκλογές νυν της 26/05/2019 τίθεται το ερώτημα – αυτό είναι το πραγματικό πολιτικό νόημα ): Αν η μεταπολεμική μεσαία κατακτηθείσα τάξη πρόλαβε τα χρόνια της οικονομικής κρίσης από το 2008, να αλλοιωθεί και παρά την έντονη προσπάθεια αλλοιώσεώς της την οποία επιθετικά μέσω λούμπεν επιδοματισμού εφάρμοσε η κυβέρνηση των ετών 2015-2019.
    Η συμβολιστική του όρου ” ήρθε η ώρα των πολλών ” που χρησιμοποεί ο νυν πρωθυπουργός ως πυρηνικό εκλογικό σύστημα στο πατάρι, δεν είναι παρά η προσπάθεια της επιθετικής αλλοίωσης των πολλών της μεσσαίας κοινωνικής τάξης, μέσω της δημιουργίας της τάξης των επιδοτούμενων πολλών εκπεσμένων απ την μεσσαία τάξη λόγω και της οικονομικής κρίσης.
    Και για κάθε λογής συμπέρασμα που θα εξαχθεί – έστω και προσωρινά απ την εκλογική διεργασία ως μέρος της πολιτειακής οργάνωσης της χώρας- καλά είναι οι πολίτες να στοχαστούν και να μην θεωρήσουν τους εαυτούς τους ανεύθυνους.. και αναπαυθούν στο ”φταίνε ή ψήφισαν οι άλλοι”.
    Διότι σε κάποιο συνδυασμό συμπερασμάτων , από κάποιο πιθανοτικό Ευρωεκλογικό αποτέλεσμα, θα υπάρχει και βαθύτερο νόημα , με την μορφή, αν μπορεί η κοινοβουλευτική οργανωτική δημοκρατική του πολιτεύματος της χώρας να είναι συμβατό με την αλλοιωμένη σε χαρακτηριστικά μικρή μεσαία τάξη , όταν το ίδιο το πολιτειακό κατακτηθέν της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ιστορικά εκφράστηκε ώς το ίδιον της μεσαίας τάξης.???
    Μετα’ι’στορικίζων Παρατηρητής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.