Ευχαριστήριο Μήνυμα Γιάννη Λιβιτσάνου.


Θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε και στηρίξατε τον μόνο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ των Αυτοδιοικητικών εκλογών την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ έτσι ώστε οι πολίτες να έχουν μια καθαρή φωνή στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους μου και τα άτομα που στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια και να δώσω σε όλους τους συνυποψήφιους μου συγχαρητήρια για τον αγώνα που κάνανε.

Η Κοινωνία Πολιτών θα είναι την  επόμενη ημέρα δίπλα στους πολίτες για ότι δεσμευτήκαμε θα το κάνουμε πράξη.

ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………………

 

Μετά Τιμής

Γιάννης Ε. Λιβιτσάνος

Επικεφαλής του συνδυασμού

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

About Ομάδα Σύνταξης 27875 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Το εκλογικό μπλοκ της κοινωνίας των πολιτών σε περίπτωση συνεργασίας ( όσο γίνεται στο β γύρο ή και υποστήριξης άτυπης ) να ζητήσει αντιδημαρχία τετραετή για ξεκάθαρο προσδιορισμό του έργου και της υλοποίησης που θα αναλάβει ( ώς αντιδημαρχία) και αυτό θα αποτελέσει και βήμα για την παραπέρα προσόρμιση μέσα στο εκλογικό σώμα με βάση και το έργο που θα παραγάγει. Υπάρχει ο χώρος για να αφουγκραστούν και να κατανοήσουν οι πολίτες την προσπάθεια της ” κοινωνίας των πολιτών” ώς μια ριζοσπαστικοποίηση απ τους συνδυασμούς που ακουμπάνε σε πιότερη κομματική της κεντρικής πολιτικής σκηνής βάση.
    Και αυτό φαίνεται απ την διασπορά ψήφων ( ικανό κεντρικό κορμό ψήφων που πήραν όλοι οι συνδυασμοί ) και απ το μικρό ποσοστό που απέσπασε ο πρώτος εκλογικά συνδυασμός καίτοι βρισκόνταν στην πολιτική και κοινωνική συγχρονία.
    Ο συνεκτικός μέσος όρος ποσοστού ψήφων πέριξ του οποίου κινήθηκαν οι συνδυασμοί κάτι ανιχνεύει και σηματοδοτεί για το κοινωνικό αυτοδιαχειριστικό τοπίο στην Λευκάδα. Όπως απεγκλωβισμό των ψηφοφόρων από κεντρικές κομματικές γραμμές, πλατύτερο ισόρροπα κατανεμημένο εισόδημα που απελευθερώνει ιδεολογικά από κομματικές εξαρτήσεις, μια τάση αντιδογματισμού λόγω της αμεσότερης συμμετοχής και γνώσης των πολιτών στην διαχείρηση των κοινών ( οι προσβασιμότητα στις πηγές πάντα αλλοιώνει τον δογματισμό ) μια και η Λευκάδα είναι πληθυσμιακά μικρή, ακόμα και ένα πνεύμα απαγκίστρωσης από θεσμισμένες κοινωνικές δεσμεύσεις και μια θεσμικότερη κανονικοποίηση της κοινωνικής ζωής.
    Προβλεπτικά, όλο και περισσότερο η ψήφος των πολιτών στην Λευκάδα – και θα αναζητεί να εκφραστεί μέσω της ανίχνευσης και πιστοποίησης έργων και όχι διακυρήξεων και ιδεολογημάτων. Υπό αυτή την έννοια οι συνεργασίες – και οι μετακινήσεις ψηφοφόρων- για τον β γύρο γίνουν με ρεαλιστικότερα κριτήρια δυνάμει παραγωγής έργων και αντιμετωπίσεως προβλημάτων και αναπτυξιακής μεθόδευσης . Και εδώ εξηγείται και η συνεκτικότητα των ψήφων των συνδιασμών πέριξ του κεντρικού μέσου όρου στον α γύρο της 26/05/2019.
    Σε αυτό το τοπίο η κοινωνία των πολιτών έχει και μπορεί να παίξει ρόλο, και να αποσπάσει δυναμική στον χρόνο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.