Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας: Δελτίο Τύπου για τους εργαζόμενους στο Σκορπιό, ιδιοκτησίας του Ντ. Ριμπολόβλεφ


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας καταγγέλλει τις απόπειρες εκφοβισμού και τις απειλές για απόλυση που δέχονται εργαζόμενοι από την εργοδοσία της εταιρείας που διαχειρίζεται τη λειτουργία του Σκορπιού ιδιοκτησίας του Ρώσου ολιγάρχη Ντ. Ριμπολόβλεφ.

 

Η εργοδοσία έχει δείξει ήδη από το προηγούμενο διάστημα τις αντεργατικές διαθέσεις της με τον παράνομo εγκλεισμό των εργαζομένων δήθεν για την προστασία όλων των εμπλεκομένων λόγω COVID-19. Ένας εγκλεισμός που έχει τη «συγκατάθεση» των ίδιων των εργαζομένων με ιδιωτικό συμφωνητικό υπό την απειλή της απόλυσης.

 

Απ’ ότι φαίνεται η εργοδοσία έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα κάνοντας πράξη αυτές τις απειλές. Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας προειδοποιεί ότι αυτές οι ενέργειες δεν θα περάσουν στη συνείδηση των εργαζομένων, της τοπικής κοινωνίας γενικότερα. Προειδοποιούμε ότι η εργοδοσία θα μας βρει μπροστά της, συμπαραστάτης του συνόλου των εργαζομένων ακόμα και αυτούς που μπροστά στην εργοδοσία και στους εκπροσώπους της κάνουν πίσω φοβούμενοι τις συνέπειες.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

About Ομάδα Σύνταξης 27547 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.