Εργατικό Κέντρο Λευκάδας: Δελτίο Τύπου στήριξης στο Δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

To Eργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας εκφράζει τη συμπαράστασή του στο Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη που παραπέμπεται σε δίκη στις 13 Φεβρουαρίου με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. Συμπαρατάσσεται με τους δεκάδες φορείς του εργατικού-λαϊκού κινήματος αλλά και άλλων φορέων πανελλαδικά στη στήριξη αυτή.

Ο Δήμαρχος δικάζεται γιατί, υλοποιώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δε διευκόλυνε τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα το 2015, στις βουλευτικές εκλογές, δεν παραχώρησε χώρους στους δολοφόνους – ναζιστές της Χρυσής Αυγής για να προπαγανδίσουν τις φασιστικές τους αντιλήψεις και να στάξουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο. Είναι ευθύνη της κυβέρνησης να πάρει πίσω τη δίωξη της Χρυσής Αυγής κατά του δημάρχου της Πάτρας.

Η δίωξη του δημάρχου της Πάτρας δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα της Πάτρας, αφορά όλους μας σ’ όλη τη χώρα. Είναι επικίνδυνη εξέλιξη.

Είναι μεγάλη η ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την ανοχή και τη στάση που κρατούν απέναντι στο εγκληματικό – ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής που καθημερινά δείχνει το χαρακτήρα της με τη στάση της απέναντι σε μετανάστες- πρόσφυγες, στους εργαζόμενους.

Είναι τσιράκια του σάπιου και βάρβαρου εκμεταλλευτικού συστήματος. Πρέπει να καταδικάζονται και να απομονώνονται όπου εμφανίζονται, σε κάθε χώρο δουλειάς, μόρφωσης, τόπο κατοικίας, παντού.

Είμαστε στο πλευρό του δημάρχου Κώστα Πελετίδη.

Καλούμε την εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα να δυναμώσουν συνολικά την πάλη τους ενάντια στην αντιλαϊκή- αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που διευκολύνει με τη στάση της το εγκληματικό ναζιστικό μόρφωμα να δρα ανενόχλητο.

Ο λαός μας πλήρωσε ακριβά το φασισμό κατά το παρελθόν. Δε θα επιτρέψουμε να περάσουν τα σχέδιά τους.

 

Λευκάδα, 12 Φλεβάρη

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21091 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.