Ερχεται η κακοκαιρία «Ωκεανίς» από το Σάββατο (βίντεο)


Η κακοκαιρία «Ωκεανίς» αναμένεται να επηρεάσει την Ελλάδα από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής και κυρίως το Σάββατο και την Κυριακή.

Κύρια χαρακτηριστικά του κύματος κακοκαιρίας, θα είναι η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας λόγω της έλευσης αερίων μαζών πολικής προέλευσης από τα βορειοδυτικά, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως πάνω από τη θάλασσα και οι πυκνές χιονοπτώσεις τόσο σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα, όσο και κατά τόπους σε πεδινές περιοχές.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν από έντονες βροχοπτώσεις συμπεριλαμβάνεται και η Κρήτη.

Παράλληλα, το Σάββατο και την Κυριακή πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεων 9-10 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο, ενώ πολύ θυελλώδεις άνεμοι εντάσεων έως 9 μποφόρ θα επηρεάζουν κατά περιόδους χερσαίες περιοχές της ανατολικής και νότιας χώρας.

Στο βίντεο που ακολουθεί προβάλλονται προγνωστικοί χάρτες των φαινομένων που θα συνοδεύουν την κακοκαιρία από τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής και τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας.

Πηγή: meteo.gr

 

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Κάποιος είπε ότι προειδοποιεί το κράτος( το ποιόνκράτος είναι το ερώτημα και γιατί! ) για να μην κυκλοφορήσουν οι άνθρωποι στα χιόνια με τα αυτοκίνητα. ! Και οι άνθρωποι δεν το ξέρουν αυτό !! ή εφ όσον περιμένουν το κράτος να το πεί δείνουν το χερούλι στο κράτος να κάνει την δουλειά του??
    Τα φαινόμενα των “”μαζικών ψυχώσεων”” ( όσο μπορεί να σταθεί ο Αμερικανικός όρος ) δεν είναι παρά μέθοδος ελέγχου και του υποκειμένου και των υποκειμένων .
    Και αυτό το ξέρει καλά και το χρησιμοποιεί το σημερινό κυβερνητικό κράτος και οι ενδιαφερόμενοι επίτροποι τους. Το συγκεκριμέμο κράτος εφ όσον προειδοποιεί για κρύο με ημερομηνία αρχής και λήξης , γιατί δεν ειδοποιεί και για την πτωτική τιμή πετρελιου θέρμανσης έστωωγια 3 μερες για να βάλουν με μπιτόνια οι πολίτες φτηνό καλυσιμο να ζεσταθούν??
    Ο έλεγχος του υποκειμένου (ανθρώπου) και των υποκειμένων ( πολιτών υπηκόων κράτους) ..είναι ένα ιδεολογικό επεξεργασμένο μεταπολιτευτικό δεδομένο από την συγκεκριμένη κομματική εκδοχή, και αυτή η επεξεργασία δτάθηκε κατορθωτή μέσα στα πλαίσια του μικρού χρόνια κομματικού αυτού χώρου ώς λειτουργία ( δια του ελέγχου των μελών του ουσιαστικά ) στην βάση του ιδεολογικού συγκεντρωτισμού της αριστεράς ιδεολογίας. Το επεξεργασμένο αυτό σε μικροτερα μεγέθη μοντέλο δεν μπορούσε παρά να χρησιμοποιηθεί και ώς κυβερνητική μοντέλο για την διαχείρηση των πολιτών.Και δεν είναι τυχαίο ότι η υιοθέτηση της ονοματοθεσίας κάθε χειμωνιάτικης κσνονικότητας ημερών έγινε επλι των κυβερνητικών ημερών των. Δηλαδή τον χειμώνα δεν περιμένανε ότι θα έχει βροχή αέρηδες χιόνια κρύο ?? Και γιατί έπρεπε να ονοματοθετήσουν την κανονικότητα?? Απλά διότι η τεχνηούσα ονοματοθεσία λειτουργεί για την απόκρυψη της πραγματικότητας , στο συμβολικό επικοινωνιακό επίπεδο, γιατί πρέπει να καλυφθεί το καθημερινό πραγματικό.
    Αυτή είναιι και η μεθοδολογία ελέγχου των υποκειμένων πολιτών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.