Επιτυχίες για το Αγωνιστικό τμήμα του ΦΙΛΑΝΔΡΟΥ στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα


Παράλληλα με τις πυρετώδεις προετοιμασίες και την διεξαγωγή του 9ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου το αγωνιστικό τμήμα του Φιλάνδρου συμμετείχε με 21 αθλητές σε 4 διαφορετικά Διασυλλογικά Πρωταθλήματα σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Άργος Ορεστικό και Πρέβεζα ταξιδεύοντας μέρα παρά μέρα.

Η πρωταθλήτριά μας Ευδοξία Κουρέτση εν μέσω διαβάσματος για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, συμμετείχε στο Διασυλλογικό Συνθέτων στη Θεσσαλονίκη, όπου στο Έπταθλο εξασφάλισε με άνεση την πρόκριση στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Μερικές μέρες μετά στα Ιωάννινα κατέκτησε τη 2η  θέση στον Ακοντισμό Γυναικών (εάν και νεανίδα) χάνοντας μόνο για 15εκ. το χρυσό μετάλλιο. Και πρόλαβε να κατακτήσει και το χάλκινο μετάλλιο στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες στο Έπταθλο. Και όλα αυτά παραμένοντας άριστη μαθήτρια και σημαιοφόρος του Λυκείου της. Παράδειγμα προς μίμηση συνδυάζοντας το σώμα και το πνεύμα στο βέλτιστο βαθμό.

Από τους μικρότερους αθλητές μας ξεχώρισαν η 1η θέση του Στυλιανού Ζαβιτσάνου στο Τέτραθλο στην Πρέβεζα καθώς και οι 3ες θέσεις του Πέτρου Πανάκη και της Ερμιόνης Κατηφόρη στο ίδιο αγώνισμα.

Πολύ καλά τα πήγε και η Βιολέτα Λιβασσόβα στο μήκος, η οποία ετοιμάζεται για την πρώτη της συμμετοχή στο Πένταθλο Πανκορασίδων.

Συγχαρητήρια σε όλους.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25753 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.