Επιστολή Θανάση Καββαδά στη Δημοτική Αρχή για παραχώρηση οικοπέδου και δημιουργία Φοιτητικής Εστίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λευκάδα, 20 Φεβρουαρίου 2020

Επιστολή Θανάση Καββαδά στη Δημοτική Αρχή για παραχώρηση οικοπέδου και δημιουργία Φοιτητικής Εστίας

Επιστολή προς τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, με κοινοποίηση στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, απέστειλε ο Βουλευτής Ν.Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, ζητώντας τους να διερευνήσουν τις δυνατότητες του Δήμου Λευκάδας να παραχωρήσει οικόπεδο για την κατασκευή Φοιτητικής Εστίας, η οποία μελλοντικά θα μπορέσει να εξυπηρετήσει τους φοιτητές του Πανεπιστημιακού Τμήματος.

Η Εστία, δυναμικότητας 80-100 φοιτητών, θα μπορούσε να κατασκευαστεί με ΣΔΙΤ, με πρόταση του Ιονίου Πανεπιστημίου προς το Υπουργείο Ανάπτυξης, μαζί με ακόμα δύο εστίες οι οποίες δρομολογούνται σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.

Ο Βουλευτής στην επιστολή του επισημαίνει ότι μία σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στον φάκελο βιωσιμότητας και σκοπιμότητας που θα παρουσιαστεί στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, προκειμένου να ανακληθεί η αναστολή έναρξης λειτουργίας του Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης, και να ενισχύσει τα επιχειρήματα για τη φιλοξενία του τμήματος στην Λευκάδα.

About Ομάδα Σύνταξης 28451 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

  1. Και να του πει κάποιος ότι τα επαγγελματικά του αμάξια κλείνουν δρόμους παρκάρουν στην μέση του δρόμου και προκαλούν καθυστερήσεις και μποτιλιάρισμα ιδιαίτερα τα καλοκαίρια.Υπαρχουν παράπονα και φωτογραφικό υλικό,αλλα οι μπάτσοι κάνουν την πάπια γιατί ο οδηγός του είναι ο αδερφός του διοικητή της τροχαίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.