Επίσκεψη Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου στην Πρέβεζα – Video και φωτογραφίες


Ρεπορταζ: Χρήστος Τσούτσης
Φωτογραφίες – video: Χρήστος Τσούτσης – Μιχάλης Μίχος

Την πόλη της Πρέβεζας και πιο συγκεκριμένα το Δημαρχείο επισκέφτηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες και τον Γ.Γ. του υπουργείου.

Η επίσκεψη του κ. Υπουργού συνδέθηκε με την σημερινή συνεδρίαση της ΠΕΔ Ηπείρου και έλαβε χώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης της Πρέβεζας ενώ νωρίτερα ο Υπουργός επισκέυθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας.

Στην συνεδρίαση της ΠΕΔ εκπροσωπήθηκαν όλοι οι Δήμοι της Ηπείρου και παρευρέθησαν και εκπρόσωποι της Αντιπολίτευσης.

Ενδεικτικά Παρών στην συνεδρίαση ήταν ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Ελισάφ , ο Δήμαρχος Ζηρού και πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ. Καλαντζής , ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Γεωργάκος , ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Τσιρογιάνης, ο Δήμαρχος Πάργας κ. Ζαχαριάς αλλά και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου και Δήμαρχος Δωδώνης κ. Χρήστος Ντακαλέτσης.

Πριν την συνεδρίαση στο γραφείο του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Γεωργάκου πραγματοποιήθηκε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον υπουργό για θέματα του Δήμου, παρουσία του κυβερνητικού Βουλευτή κ. Γιαννάκη αλλά και στην συνέχεια με τον πρόεδρο της ΠΕΔ κ. Ντακαλέτση.

Η πρωτοβουλία της διεξαγωγής της συνεδρίας της ΠΕΔ στην Πρέβεζα κρίνεται θετική όσο αφορά τον Δήμο Πρέβεζας , με τις δεσμεύσεις του υπουργού για έργα για την περιοχή που θα ενταχθούν σε υπάρχοντα και νέα Προγράμματα να τονίζονται από πλευράς του.

Στην συζήτηση κυριάρχηση και ο σχεδιασμός και η διαχείριση του νέου ΕΣΠΑ.

Πρέπει να τονίσουμε ότι η δήλωση του Δημάρχου Πρέβεζας δυο φορές κιόλας, περί ευκολία κυβερνησιμότητας στους Δήμους που προήλθε από τις παρεμβάσεις του κ. Θεοδωρικάκου και την κατάργηση της Απλής Αναλογικής έρχεται σε αντίθεση με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, το οποία είχε πάρει με πλειοψηφία απόφαση κατά των συγκεκριμένων παρεμβάσεων.

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 28493 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.