Επίσκεψη Σωματείου πρώην εργαζομένων σταθμού διοδίων Ακτίου στο Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.


Τα προβλήματα του Σωματείου των πρώην εργαζομένων στο σταθμό διοδίων του Ακτίου, τέθηκαν στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών,  Ναυτιλίας και Τουρισμού από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της ευρύτερης περιοχής μας: Κώστα Μπάρκα, Πρεβέζης, Σταύρου Γρηγόρη, Λευκάδας, Γιώργου Βαρεμένου και Μαρίας Τρανταφύλλου, Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και από αντιπροσωπεία των πρώην εργαζομένων των διοδίων, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 11 Μάρτη.

       Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα. Επιπλέον, οι εκπρόσωποι των πρώην εργαζομένων του Σ.Δ. Ακτίου ζήτησαν, μεταξύ άλλων, την επαναπρόσληψη των 23 απολυμένων εργαζομένων από την  εργοδότρια εταιρεία.

       Τέλος, στη συνάντηση κατέστη σαφής η πρόθεση του Υπουργού, Γιώργου Σταθάκη, για διαρκή διάλογο και συνεχή επαφή με τους  πρώην εργαζόμενους των διοδίων για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Παράλληλα,  διαβεβαίωσε ότι επίκειται αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής των διοδίων, στη κατεύθυνση της εξυπηρέτησης των αναγκών της κοινωνίας.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΚΑΣ

Βουλευτής Ν. Πρέβεζας – ΣΥΡΙΖΑ

About Ομάδα Σύνταξης 27560 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.