Επιμελητήριο Όλων:”Ζητάμε την παραίτηση του Σωτήρη Σκιαδαρέση, αλλιώς θα παραιτηθεί η παράταξη μας…”


Έκτακτο δελτίο τύπου του συνδυασμού Επιμελητήριο Όλων

 

 

 

 

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι, θεωρούμε το λιγότερο απαράδεκτη την ανάρτηση του προέδρου επιμελητηρίου Λευκάδος Σωτήρη Σκιαδαρέση, στην οποία με αχαρακτήριστους χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στους κατοίκους όμορων νομών του νησιού μας. Στο σημείο αυτό θέλουμε να παρατηρήσουμε, εκφράζοντας το σύνολο των πολιτών της Λευκάδας, ότι οι χαρακτηρισμοί που ειπώθηκαν είναι ανυπόστατοι και φυσικά δεν εκφράζουν κανένα Λευκαδίτη.

Η μικρή μας κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τις αναφορές του εν λόγω κυρίου.

Σαν συνδυασμός απαιτούμε , πρώτον, τη σύγκλιση του διοικητικού συμβουλίου, εντός της Δευτέρας 18/5/2020, με μοναδικό θέμα την αποδοχή της παραίτησής του, την οποία και οφείλει να καταθέσει. Δεύτερον, εάν για οποιονδήποτε λόγω δεν καταστεί αυτό εφικτό, η παράταξη μας άμεσα θα παραιτηθεί σύσσωμη.

Επειδή το θέμα αυτό αφορά την τιμή και την αξιοπρέπεια κάθε Λευκαδίτη, η «συγνώμη» είναι πολύ λίγη για να καλύψει την οργή και τον θυμό της κοινωνίας μας.

Αυτοκριτική, αυτογνωσία και παραίτηση από την θέση του προέδρου του επιμελητηρίου είναι τα μόνα που θα συστήναμε, στον Σωτήρη Σκιαδαρέση μήπως καταφέρει να μην είναι δακτυλοδεικτούμενος στην πόλη του αλλά και στους αγαπημένους μας γείτονες.

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

4 Comments

 1. Μπορεί κάποιο δημόσιο πρόσωπο (που ήθελε μόνο του την καρέκλα και την επιδίωξε) να λέει εκ των υστέρων ότι : εξέφρασα προσωοικές απόψεις “” και να μην τρέχει τίποτα.
  Αλλά το κάθε τοιούτο συτό δημόσιο πρόσωπο , δεν λέει ότι επιδίωξε την καρέκλα με βάσει την υποτιμητική προυπόθεση των συλλογισμών του έναντι των άλλων.
  Υπάρχει και ένσ θετικό για τον κάθε καρεκλάτο. Αρχίζει και κατανοεί την λειτουργική κοινωνική του λόγου και αυτοκατανοείται περισσότερο ξεδιαλύνοντας την σχέση Δημόσιου προσώπου και λόγου και ιδιωτικού λόγου.
  Βέβαια εδώ οι άλλοι καταλαβαίνουν και προβληματίζονται για την επάρκεια του κάθε τοιούτου-αυτού προσώπου, για την διαχείρηση των κοινωνικών ζητημάτων.
  Πάντα η πιθανότητα των ανθρώπων και του κοινωνικού συνόλου να ποντάρουν σε κουτσά άλογα , καραδοκεί. Και όλοι οι άνθρωποι και ώς άτομα και ώς σύνολα έχουν ποντάρει κατά καιρούς σε κουτσά άλογα. Και βέβαια βγήκαν χαμένοι και ζημιωμένοι .Και βγήκαν και κερδισμένοι γιατί μαθαίνουν να μην ξαναποντάρουν στο κουτσό ή σε κουτσό άλογο.
  Στην Ελλάδα δυστυχώς με τα κουτσά άλογα που ποντάραμε κατά καιρούς σε διαχειριστές, και πολιτικούς, δημόσια πρόσωπα , ιδιωτικά πονταρίσματα, δυστυχώς μόνιμα είμαστε χαμένοι και χρεωκοπημένοι .
  Αφήστε τα κουτσά άλογα να αλωνίζουν , δώστε τους βήμα και εξουσία για να κάνουν ότι νομίζουν. Απ την φορά που παίρνουν στο τέλος θα αποκουτσαθούν.
  Το κοινωνικό χρώμα είναι μαύρο , κατάμαυρο: Κουτσά άλογα, χρεωκοπημένη κοινωνία, εξαντλημένοι και χρεώκοποι πολίτες, σκάρτες κουβέντες,δηοσιες μπαρούφες , λόγια παρλαπιπιές,..
  Όλοι είμαστε τελειωμένοι , μας καθαρίσανε τα κουτσά άλογα .και ήρθε και ο Κορονο’ι’ός και ξοφλήσαμε.

 2. Δεν είναι άμοιρη ευθυνών η Κοινωνία όταν πουλάει την ψήφο τής για ένα χρέος στο ΤΕΒΕ.Οταν πουλάς Τη ψήφο σου για να βγάλεις την τσερεβέλα πρόεδρο τότε έχεις χάσει απο χέρι.Φυσικα αν κάνεις μια βόλτα στο νησί η την πόλη θα το διαπιστώσεις αρκεί να σκεφτείς πόσα μπουμπούκια πέρασαν ως τοπικοί “αρχοντες” και δες τα αποτελέσματά.Η αισθητική του τσερεβέλα δεν περιλαμβάνει τις καλοπληρωμένες τρώγλες του μπαμπά του αλλα του φταίνε οι απέναντί…ο Πρεβεζάνος, ο βονιτσάνος κοκ.Ελπίζω να μην πατήσει άνθρωπος φέτος και να βρούμε την ηρεμία μας και την δημοκρατία μας που μας στερούν οι “οι ντοπιοι ερασιτέχνες γκουρού του Τουρισμού”σε συνδυασμό με την κακή λειτουργία αστυνομίας Λιμεναρχείου που ασκούν επιλεκτικά την εξουσία και νόμους!

  • Και η αρνητική διαφήμιση και προβολή είναι μές το προεκλογικό παιχνίδι.
   Όμως αυτούς ανέχτηκαν και ψήφισαν

 3. Ψώνισα σε διακοπές από μαγαζί τουριστικά αξίσς 70 ευρώ, μπήκε εκ των υστέρων προσφιλές πρόσωπο μου -που όμως δεν το ήξεραν ώς προσφιλές πρόσωπο στο μαγαζί- και άκουσε να με αποκαλούν χαζοτουρίστα.
  Αντίθετα σε κατάστημα ρούχων -αριστερά στο Παζάρι κατεβαίνοντας κοντά στον ερειπωμένο κεντρικό ναό στην πλατεία λίγο ποιό πάνω , ίσως από Κατ ή Κοτ αρχίζει το επίθετο ψώνισα μπλούζες polo και ήταν φιλικοί.
  Μέσα στο κατάστημα αυτό με τα ρούχα εκάθητο και μια ηλικιωμένη κυρία με την παραδοσιακή καφέ σκούρα γυναικεία φορεσιά. Που ήταν μια ευχάριστη παρουσία.
  Επισκέπτης

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.